M50 – A Topping asztali médialejátszója

M50 – A Topping asztali médialejátszója

Az elmúlt évek során a Topping uralta a HiFi asztali audioeszközök világát prémium asztali DAC -jainak , fejhallgató-erősítőinek, teljesítményerősítőinek és sok más termékének kiváló választékával. Kínálatukban számos díjnyertes termék található, köztük a méltán népszerű D90SE asztali DAC, az A90 zászlóshajó fejhallgató-erősítő és még sok más. Most a Topping kiadott egy vadonatúj asztali digitális audiolejátszót, a Topping M50 -et.

A Topping M50 egy prémium asztali digitális audiolejátszó 10 sávos EQ támogatással, valamint Apple Airplay és DLNA csatlakozási lehetőséggel. Támogatja az USB OTG funkciót, és rendelkezik microSD és Flash meghajtó támogatással (256 GB kapacitásig). Az M50 fejlett, kétirányú, nagy felbontású Bluetooth funkcióval is rendelkezik. Ami a kimeneteket illeti, van koaxiális, optikai és IIS digitális kimenete is. Az M50 a digitalizált zenei fájlokat digitális audiojellé alakítja, és a láncon belüli kiváló minőségű DAC-kon keresztül a tiszta digitális átalakítás érdekében továbbítja azt. A Topping M50 több fájlrendszerrel is kompatibilis, akár 24 bit/384 kHz PCM és natív DSD256 olvasás támogatásával.

M50 jellemzők:

>Nagy felbontású zenelejátszó.

>Beépített 10 sávos EQ rendszer.

>Több fájlformátum támogatása.

>Támogatja a PCM 24-bit/384kHz, DSD256.

>Kétirányú Bluetooth funkció Hi-Res LDAC kodek támogatással.

>Koaxiális, optikai, IIS, USB-A digitális kimenet támogatása.

>Támogatja az Airplayt és a DLNA-t.

>USB Bridge funkció OTG támogatással.

>Támogatja a MicroSD kártyát (256 GB-ig).

>Támogatja a 256 GB-os flash meghajtót.

>HiBy Link alkalmazás támogatása.

>Színes kijelző.

> Távirányító.

Az M50 egyszerű és elegáns:

A Topping M50 egy egyszerű és elegáns zenelejátszó, amely nagyfelbontású digitális audiojelet továbbít a láncban lévő dedikált DAC/AMP-hez. Átalakítja a nagy felbontású digitalizált audiojelet, és továbbítja a láncban lévő nagyfelbontású DAC-ok számára ideális legjobb minőségben.

Támogatja a nagyfelbontású PCM és DSD felvételeket:

A Topping M50 többféle fájlformátumot támogat, beleértve a FLAC, Wav, Ape, AIFF, M4A, WMA, WMA Lossless, MP3, AAC, DSF és még sok más fájlformátumot. Az M50 beolvassa a nagy felbontású 24 bites/384 kHz-es PCM és a natív DSD256 jeleket, és felkészíti őket a nagy felbontású jelfeldolgozásra egy erőteljes DAC-al a láncban.

 

Beépített 10 sávos EQ:

Amikor flash lemezről vagy MicroSD kártyáról játszik le zenét, a felhasználók egy teljesen működőképes 10 sávos EQ-t kapnak. Több előre telepített előbeállítást kínál az EQ-hoz. A lejátszó egy teljesen egyedi EQ-val is rendelkezik, ahol könnyedén beállíthatja a kimenetet tetszés szerint.

USB OTG funkcionalitás USB Bridge funkcióval:

A lejátszó USB üzemmódját DAC-ra állítva csatlakoztathatja számítógép, mobiltelefon vagy tablet OTG Type-C interfészéhez, majd USB hídként használható, támogatja a nagy felbontású audio fájlokat. Támogatja a microSD kártyák és a Flash meghajtók csatlakoztatását is. Az internetes zeneszolgáltatók streamelése egyszerűen megoldható ezzel a funkcióval. Csak csatlakoztassa mobiltelefonját, tabletjét vagy laptopját USB kábel segítségével és a telefonon vagy tableten elindított zene megjelenik az M50 USB bemenetén keresztül bármelyik  digitális kimeneten. (OTG funkció).

Kétirányú nagy felbontású Bluetooth támogatás:

A Topping M50 kétirányú Bluetooth-kapcsolattal és nagy felbontású LDAC kodek támogatással rendelkezik. Nagy felbontású zenét streamelhet okostelefonjáról akár 24 bit/96 kHz bitrátával. A lejátszó Bluetooth fejhallgatóval is csatlakoztatható nagy felbontású LDAC és AptX kodekekkel.

Támogatja az Airplayt és a DLNA-t:

Az M50 Apple Airplay és vezeték nélküli DLNA-kapcsolatot biztosít. Az Airplay megkönnyíti a lejátszó csatlakoztatását egy Apple forráseszközhöz (például iPhone, iPad és MacBook).

HiBy Link alkalmazásintegráció:

A Topping M50 lejátszását a HiBy Link alkalmazás integrációjával vezérelheti okostelefonján. A HiBy Link alkalmazás lehetővé teszi, hogy távirányítóként is használjuk a lejátszóhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post TOPPING D70s – mindent egyben
Next post SoundMAGIC E-series fülhallgatók
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com