SoundMAGIC E-series fülhallgatók

SoundMAGIC E-series fülhallgatók

SoundMAGIC E-Series – A kezdetek

2005-ben Tony Xu akusztikus mérnök megalapította a Shenzhen SoundMAGIC Technology Development Co., Ltd.-t, majd bejegyezte a “SoundMAGIC” védjegyet Shenzhenben, Hong Kongban, Tajvanon, az Egyesült Államokban, Japánban, Európában és más helyeken. A Shenzhen SoundMAGIC Technology Co., Ltd. egy innovatív vállalkozás, amely integrálja az audio termékek tervezését, kutatását és fejlesztését, gyártását és értékesítését. A fő termékek közé tartoznak a fülhallgatók, a professzionális HiFi fejhallgatók, a Bluetooth fejhallgatók, a fejhallgatók dekódolására és erősítésére szolgáló elektronikák, vezeték nélküli hangszórók és más csúcskategóriás termékek. Innen indult sikeres útjára a SoundMAGIC E-Series fülhallgató család.

A hazai fejhallgatóipar úttörőjeként a SoundMAGIC az egyetlen kínai fejhallgatómárka, amely eddig széles körben elismert a tengerentúlon. A SoundMAGIC termékei nagy népszerűségnek örvend Kínában, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Dél-Koreában, Japánban, Indiában és a világ több tucat országában és régiójában. A SoundMAGIC nagy befolyással bír a tengerentúlon, különösen Európában és az Egyesült Államokban. A világ két híres iparági magazinja, a WHAT Hi-Fi és a Stuff, sok E-Series termékét magas minőségűnek ítélte, és többször elnyerte az “Év legjobb terméke” díjat.

A SoundMAGIC több mint tíz éve ragaszkodik a márka céljához: kiváló minőségű audio termékeket kínál kedvező ár mellett az ügyfeleknek. A jövőben a SoundMAGIC ragaszkodik eredeti hitéhez, hogy elősegítse az iparág reformját és innovációját, hogy hozzájáruljon, és jobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtson az audio rajongók többségének.

SoundMAGIC E-SERIES FÜLHALLGATÓK

SOUNDMAGIC E-Series E10/E10C – Különleges minőségű díjnyertes sztereo fülhallgató

A SoundMAGIC E10 a világ egyik legsikeresebb fülhallgató modellje. A What Hi-Fi hatszoros díjnyertese részletgazdag hangzást, erőteljes mélybasszust kínál. Egyedülálló, teljesen fém fülhallgató kényelmes illeszkedéssel és egyedi dizájnnal.

A harmóniához vezető út, mely a zene hangjain keresztül valósul meg. SoundMAGIC. A keleti filozófiák esszenciája.

Közép- és felsőkategóriás fül- és fejhallgatók fejlesztésével és gyártásával nemzetközi hírnévre tett szert. Kutatás és fejlesztés, eredeti és újszerű termékek, egyedülálló design és kialakítás, szigorú minőségi kontroll és professzionális hangélmény. Mindezen értékek jelentik a világhírű SoundMAGIC erősségét. Egyedülálló ár-érték arány a minőségi hangzást és a trendy megjelenést keresőknek. Tisztán fémből készült konstrukció, egyedi csavart kábelezéssel és alacsony kábelzajjal Számos fülillesztékkel, hordtáskával együtt érkezik. Négy lenyűgöző szín variációban, igazán prémium termék hatását adja minden aspektusból. 46Ω-os impedanciája miatt hordozható erősítő jelentősen képes a hangminőséget emelni, jóllehet a mobiltelefonok is könnyedén megbírkóznak vele.

Műszaki adatok

Meghajtó: 10mm dinamikus

Frekvencia tartomány: 15-22 000 Hz

Névleges impedancia: 46 ohm

Érzékenység: 100 dB

Kábel hossza: 1,2 méter

SOUNDMAGIC E-Series E50/E50C – Különleges minőségű Hi-Fi fülhallgató

Az új, 10mm-es meghajtó kialakításával az E50 új hangzást ad, amely kifinomult és érett hangélményt eredményez. A semleges és részletes hangkarakterrel, a minőségi kialakítással és a kényelmes ergonómiával az E50 legendává vált a fülhallgatók világában. A SoundMAGIC E50 fülhallgatóban Japán gyártású, nagy tisztaságú réz tekercseket alkalmaznak. Az anyaghasználatnak köszönhető 51Ω-os impedancia ugyan nagyobb erősítő teljesítményt igényel, de ezzel együtt részletező és semleges hangkaraktert kapunk. A Twisted Core kábelköteg csavart huzalból készül, a magot a 400D Huang Das selyemből készítik, amely jó húzóerőt és hatékony védelmet nyújt a vezetéknek a fejhallgató élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Műszaki adatok

Meghajtó: 10mm dinamikus

Frekvencia tartomány: 15Hz-22KHz

Névleges impedancia: 51 Ohm

Érzékenység: 102 dB

Kábel hossza: 1,2 méter

SOUNDMAGIC E-Series E80/E80C – Csúcsminőségű Hi-Fi fülhallgató

A SoundMAGIC E80-ban található nagy felbontású hangszórók pontos hangzást biztosítanak jól definiált basszus és sztereó szétválasztással, és lehetővé teszik az E80-as számára, hogy valódi zenei ábrázolást kínáljon. A SoundMAGIC E80 fülhallgatóban Japán gyártású, nagy tisztaságú réz tekercseket alkalmaznak. Az anyaghasználatnak köszönhető 64Ω-os impedancia ugyan nagyobb erősítő teljesítményt igényel, de ezzel együtt megnyílik az audiophile minőségi hang világa. A fülhallgató hordó alakú, alumíniumból készült ház kialakítása segíti a külső zajokkal szembeni izolációt. Az E80 csatlakozója is fémből készül, így biztosítva a védelmet a külső elektroszmog ellen. A Twisted Core kábelköteg csavart huzalból készül, a magot a 400D Huang Das selyemből készítik, amely jó húzóerőt és hatékony védelmet nyújt a vezetéknek a fejhallgató élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Műszaki adatok

Meghajtó: 10mm dinamikus

Frekvencia tartomány: 15Hz-22KHz

Névleges impedancia: 64 Ohm

Érzékenység: 102 dB

Kábel hossza: 1,2 méter

SOUNDMAGIC E-Series E11/E11C/E11D – Díjnyertes audiofil fülhallgató

Magasabb szintre emelt fülhallgatói élmény! Teljesen alumínium konstrukció, frissített, japán gyártású dinamikus meghajtó és az ezüsttel bevont prémium fonott kábel mind előrelépés az előd modellhez képest. Az átgondolt frissítés eredménye egy még kiegyensúlyozottabb és dinamikusabb hangzás. A frissített meghajtóval felszerelt SoundMAGIC E11 sorozat érettebb és kifinomultabb hangképet biztosít simább nagyfrekvenciás részletekkel és texturáltabb alacsony frekvenciájú kiterjesztéssel. Az ezüstözött rézkábel kiegészítve javítja a jelátvitelt. A 10 mm-es dinamikus meghajtók finom és pontos hangzást biztosítanak, a SoundMAGIC E11 sorozat kiegyensúlyozott hangképet nyújt kiterjedt átlátszó részletekkel és meleg, texturált basszusokkal. A fém fülhallgató ház egy darabból lett megmunkálva s ez teszi a E11-et eléggé keménynek ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak. Az E11 csatlakozója is fémből készül, így biztosítva a fülhallgató hosszú élettartamát. A kábelköteg belsejében a csavart, ezüstözött vezetékek biztosítják a kopogásmentes hallgatási élményt. Ez az ezüst bevonatú rézkábel kiküszöböli az interferenciát egy speciális párhuzamos huzalszerkezettel. Az E11C/E11D-n található beépített mikrofonos távvezérlő utazás közben is megfelelő beszédérthetőséget biztosít. Az E11D a 3,5mm-es Jack csatlakozó helyett egy 96kHz/24bit-es Digital-analóg átalakítóval szerelt USB Type-C csatlakozót kapott. A kézi festés egyedi jelleget ad a fülhallgatóknak.

 

Műszaki adatok

Meghajtó: 10mm dinamikus

Frekvencia tartomány: 15Hz-22KHz

Névleges impedancia: 42 Ohm

Érzékenység: 112 dB

Kábel hossza: 1,2 méter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post M50 – A Topping asztali médialejátszója
Next post Lypertek PurePlay sorozatú TWS fülhallgatók
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com