Lypertek PurePlay sorozatú TWS fülhallgatók

Lypertek PurePlay sorozatú TWS fülhallgatók

A Lypertek PurePlay fülhallgató család

A Sound Innovation Co. Limited-et 2013-ban alapították. Első termékeik 2015-ben jelentek meg az Oriveti márkanév alatt , és gyorsan népszerűvé váltak az audiofilek körében. A Lypertek az Oriveti szárnyai alatt tevékenykedő 2017-ben alapított díjnyertes technológiai vállalat, amely valódi vezeték nélküli fülhallgatókra specializálódott, és egyértelmű küldetése, hogy kiváló minőségű, hangközpontú termékeket hozzon létre megfizethető áron. Az első igazi vezeték nélküli termékük a többszörösen díjnyertes TEVI volt 2019-ben, és hamar a szakértők és a vásárlók kedvencévé váltak audiofil hangzásuk, akkumulátor-élettartamuk és általános értékük miatt – amit eddig még nem sikerült elérniük bármely más cégnek akkoriban. A PurePlay Z3 2.0, a PurePlay Z5 és a PurePlay Z7 későbbi díjnyertes kiadásai, valamint a Lypertek PureControl alkalmazás LDX Audio-val megerősítették hírnevünket a világ egyik vezető valódi vezeték nélküli márkájaként.


Lypertek PurePlay Z3 2.0 TWS fülhallgató

A Lypertek PurePlay Z3 2.0 egy új, Bluetooth 5.2-re képes TWS, amely egyetlen grafén meghajtóval, aptX-szel és akár 80 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. A Z3 2.0 közvetlenül a csúcsmodell, a PurePlay Z7 alatt helyezkedik el, a méltán népszerű és sikeres TEVI frissített utódmodellje, számos technológiai újítással és funkcióval kiegészítve a csúcsmodell Z7-ből.

BLUETOOTH 5.2

A Lypertek PurePlay Z3 2.0 a technológia egy részét a csúcsmodelltől, a Z7-től kölcsönözte, kezdve a Qualcomm QCC3040 SOC Bluetooth 5.2 lapkakészlettel. Ez a legújabb generációs lapkakészlet rendelkezik korábbi Qualcomm chipek funkcióival, de jobb specifikációkkal és továbbfejlesztett protokollokkal A chip néhány jellemzője a Bluetooth 5.2 képesség mellett a 99 decibeles D osztályú fejhallgató erősítő rész, a korábbi 90 decibeles verziókkal szemben. Valamint a kétmikrofonos rendszer is, cVc 8.0 környezeti zajcsökkentéssel. Ez az SOC chip egy kétmagos, 32 bites feldolgozórendszeren fut 32 MHz-en. Kalimba DSP-vel is rendelkezik, amely 120 MHz-en és 2x SMPS LDO-val működik. Az akkumulátor élettartama is javult, és a névleges teljesítménye 5 mA. Ezen a TWS-en a TrueWireless tükrözési technológia is fut, amely lehetővé teszi, hogy a fülhallgatók összekapcsolják, tükrözzék vagy szelektíven továbbítsák egymást. A rendszer remekül működik azok számára, akik telefonáláshoz egyetlen fülhallgatót monóban használnak, és előrelépést jelent a múltbeli master és slave rendszerekhez képest.

GRAPHENE DRIVER

A TEVI-hez és az S20-hoz hasonlóan a Lypertek PurePlay Z3 2.0 is kiváló minőségű egyetlen, Graphene membrános dinamikus meghajtót használ. Ezt az anyagot elsősorban IEM meghajtók gyártásához használják, mivel a grafén 1000-szer könnyebb, mint a papír, és 200-szor erősebb, mint az acél.

MI A GRAFÉN?

A grafén egy kétdimenziós, egy atom vastagságú film,más szénváltozatok (allotrópok) alapvető szerkezeti eleme, beleértve a grafitot, a szént és a szén nanocsöveket.

Előnyei: A grafén kisebb torzítást ígér, megnövelt sávszélességgel, valamint jobb reakcióval. Több mint 200-szor erősebb, mint a nagy szilárdságú acél, hatékonyan vezetheti a hőt és az elektromosságot.

Jó akusztikai tulajdonságairól ismert. Mint a legtöbb új anyag esetében, jelentős kutatásra és fejlesztésre van szükség a grafén tulajdonságainak teljes kihasználásához. Mivel a grafén hihetetlen szilárdság-súly aránnyal rendelkezik, a grafén membrános meghajtók csökkenthetik a tekercs ide-oda mozgatásához szükséges energiát, ezáltal jobb hatásfok és elméletileg jobb hangzás érhető el. Így a grafén meghajtókkal ellátott fülhallgatók viszonylag könnyűek és kompaktabbak.

DEKÓDOLÁS

A legújabb Qualcomm lapkakészlettel felszerelt PurePlay Z3 2.0 True Wireless fülhallgató támogatja a fejlett Bluetooth 5.2-t, hogy rendkívül stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosítson kiterjesztett hatótávolsággal. Támogatja az aptX és AAC kiváló minőségű audio kodekeket is, amelyek lehetővé teszik a nagy pontosságú vezeték nélküli átvitelt.

APPLIKÁCIÓ

A Lypertek PurePlay Z3 2.0 kompatibilis az újonnan kifejlesztett PureControl alkalmazással, amely hozzáférést biztosít a kiváló minőségű 7 sávos EQ-hoz, az LDX Audio™ módhoz, a Hear Through módhoz, a gombok testreszabásához, a Find My Earbuds funkcióhoz és még sok máshoz. Az új LDX Audio™ mód új dimenziót ad a hallgatási élménynek a kifejezetten a Z3 2.0-hoz kifejlesztett audioprofillal. Elérhető iOS és Android rendszerre.

NEDVESSÉGÁLLÓ KIALAKÍTÁS

A PurePlay Z3 2.0 fülhallgató IPX7 vízállósággal rendelkezik, amely megvédi a fülhallgató belső működését az izzadtság és az eső által okozott károktól. Használhatja a PurePlay Z3 2.0 fülhallgatót az edzőteremben, futás közben vagy egyszerűen munkába járás közben teljes magabiztossággal.

AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ

Annak érdekében, hogy a PurePlay Z3 2.0 fülhallgató mindig készen álljon a használatra, 10 óra játékidőt biztosít egyetlen töltéssel. A mellékelt szövet borítású tok további 7-szer tölti fel a PurePlay Z3 fülhallgatót, így a teljes játékidő akár 80 órára is meghosszabbodik.

SPECIFIKÁCIÓK:

JELLEMZŐK:

– Tiszta, kiegyensúlyozott és erőteljes hangzás széles színpadképpel
– Egyedileg hangolt 6 mm-es Graphene meghajtók
– Fejlett Qualcomm Bluetooth 5.2 aptX-szel és AAC-val
– A kisméretű kapszulák és a biztonságosan illeszkedő illesztékek szorosan illeszkednek a fülbe
– 70 órás akkumulátor-élettartam akár 6 extra töltéssel szövet borítású töltőtokkal
– 10 óra teljes játékidő egyetlen töltéssel
– Támogatja a vezeték nélküli töltést és a gyorstöltést (15 perc töltés = 2 óra lejátszási idő)
– A jól tapintható gombok vezérlik a hívásokat, a hangerőt és egyéb funkciókat
– Kompatibilis a PureControl alkalmazással az EQ és a gombelrendezés testreszabásához
– Ambient Sound mode – maradjon kapcsolatban a környezetével a külső zaj beengedésével
– Az IPX7 vízálló kialakítás védelmet nyújt az eső és az izzadság ellen

MŰSZAKI ADATOK

– Meghajtó: Nagy teljesítményű 6 mm-es grafén meghajtó
– Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz
– Mikrofon: cVc 8.0 zajszűrés, visszhangszűrő, zajszűrő
– Bluetooth specifikáció: Bluetooth 5.2
– Bluetooth kodek: Qualcomm aptX, AAC, SBC
– Lejátszási idő (max.): Max 10 óra* és max. 80 óra töltőtokkal (*hangerő 50% SBC-n)
– Vízállósági szint: IPX7
– Jellemzők: Zenevezérlés, hangerőszabályozás, telefonhívások, hangasszisztens hívások, Ambient Sound mód


Lypertek PurePlay Z7 Hibrid meghajtós TWS fülhallgató

Az új PurePlay Z7 az első igazi vezeték nélküli fülhallgatójuk – a díjnyertes PurePlay Z3 (TEVI) – hatalmas sikerét követi, frissített dizájnt, továbbfejlesztett funkciókat kínálva, és először, Tripla hibrid meghajtó technológiát használva, amely minden más valódi vezeték nélküli hangzást biztosít.

MEGHAJTÓK

A Lypertek PurePlay Z7 Bluetooth 5. 2-vel és aptX Adaptive kodekkel rendelkezik a Qualcomm QC3040 lapkakészletének köszönhetően. Ami a meghajtók konfigurációját illeti, a Lypertek a hibrid kialakítást választotta. 2 rezgőnyelves armatúra meghajtót és 1 dinamikus meghajtót használtak. A meghajtókat gondosan választották ki, és kutatás-fejlesztést végeztek a teljesítmény maximalizálása érdekében. A dinamikus meghajtónál hagyományos Mylar fóliát használtak, amit nagytisztaságú PPF-titánnal vontak be.

BLUETOOTH 5.2

A Lypertek a Qualcomm új Bluetooth chipkészletét, a QCC3040-et használta. Támogatja a Bluetooth 5.2-t és a TrueWireless Mirroring Technology-t, valamint az AptX Adaptive kodeket. Az AptX Adaptive kodek szabályozza a bitsebességet, és a kommunikációs környezetnek megfelelően automatikusan 279 kb/s és 420 kbps közé állítja be a kapcsolat stabilitásának biztosítása érdekében. Ezenkívül egy új tömörítési algoritmust használó változó bitsebességű módszer alkalmazásával 24 bit / 48 kHz átvitele lehetséges.

TRUE WIRELESS MIRRORING TECHNOLÓGIA

A True Wireless Mirroring Technológia a Qualcomm TrueWireless Stereo Plus technológia utódja, és ezzel csak egy fülhallgató tartja fenn a Bluetooth-kapcsolatot az okostelefonnal, míg a másodlagos fülhallgató a csatlakoztatott fülhallgatót tükrözi. Könnyűvé teszi a bal és jobb fülhallgató közötti váltást. Csakúgy, mint a QC TWS+, ez is felcseréli a fülhallgatók közötti kapcsolatot, és kiegyenlíti az akkumulátorhasználatot az oldalak között. A Qualcomm TrueWireless Mirroring funkciót úgy tervezték, hogy egyetlen Bluetooth-címet kezeljen, így csak egy eszköz jelenik meg, amikor a felhasználó párosítja fülhallgatóját egy okostelefonhoz.

PURECONTROL APP & LDX AUDIO™

A PureControl alkalmazás hozzáférést biztosít a kiváló minőségű 7 sávos EQ-hoz, az LDX Audio™ módhoz, a Hear Through módhoz, a gombok testreszabásához, a Find My Earbuds funkcióhoz és még sok máshoz. Az új LDX Audio™ mód új dimenziót ad a hallgatási élménynek a kifejezetten a Z7-hez kifejlesztett audioprofillal. Elérhető iOS és Android rendszerre.

AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ

Annak érdekében, hogy a PurePlay Z7 fülhallgató mindig készen álljon a használatra, egyetlen töltéssel 10 óra játékidőt biztosít, a mellékelt szövet borítású tokkal pedig a PurePlay Z7 fülhallgató további hétszer tölthető, így a teljes játékidő 80 órára meghosszabbítható.

KÖNNYŰ VEZÉRLÉS

A PurePlay Z7 könnyen használható gombjai segítenek elkerülni a véletlen gombnyomásokat. A PurePlay Z7 ezzel a gombbal aktiválja a Hear Through módot és a hangsegítséget is.

SPECIFIKÁCIÓK:

JELLEMZŐK:

– Frissített design továbbfejlesztett funkciókkal

– Hibrid meghajtó konfiguráció két rezgőnyelves armatúra meghajtóval és egy titán bevonatú dinamikus meghajtóval

– Új Qualcomm TrueWireless tükrözési technológia és Adaptive aptX

– 10 óra lejátszási idő és további 7-szer a töltőtokkal, ami 80 órára növeli a játékidőt

– Erőteljes és jól kontrollált basszus, kiterjedt középtartományú énekhang és kristálytiszta magas hangok kiterjesztése

– LDX Audio™ mód speciálisan a Z7-hez kifejlesztett audioprofillal

– Az IPX5 vízálló kialakítás védelmet nyújt eső és izzadság ellen

– Támogatja a vezeték nélküli töltést és a gyorstöltést (15 perc töltés = 2 óra lejátszási idő)

MŰSZAKI ADATOK

– Meghajtó: 2x rezgőnyelves armatúra és 1x nagyteljesítményű 6 mm-es grafén meghajtó

– Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

– Mikrofon: cVc 8.0 zajszűrés, visszhangszűrő, zajszűrő

– Bluetooth specifikáció: Bluetooth 5.2

– Bluetooth kodek: Qualcomm aptX Adaptive, AAC, SBC

– Lejátszási idő (max.): Max 10 óra* és max. 80 óra töltőtokkal (*hangerő 50% SBC-n)

– Vízállósági szint: IPX5

– Jellemzők: Zenevezérlés, hangerőszabályozás, telefonhívások, hangasszisztens hívások, Ambient Sound mód


Lypertek PurePlay Z5 TWS fülhallgató ANC funkcióval

A PurePlay Z5 a Lypertek valódi vezeték nélküli fülhallgató-kínálatának legújabb tagja, amely ezúttal hibrid aktív zajszűrő technológiával és kizárólagosan tervezett PureControl ANC alkalmazással rendelkezik. Vegye át az irányítást a zenehallgatás felett olyan fejlett funkciókkal, mint az LDX™, az Ambient mode feat. Auto-Ambient™, 7 sávos EQ átgondolt előbeállításokkal, teljesen testreszabható érintésvezérléssel, beállítási asszisztenssel és még sok mással.

TECHNOLÓGIA

A Lypertek a Z5 tervezési szempontjánál ragaszkodtak a jól bevált formulához, és ismét egy hárommagos Qualcomm chipszetet használtak. A Z5-höz a QCC3046 SoC fogyasztói WLCSP chipet választották, amely Bluetooth 5.2 kompatibilis. A QCC3046 chip mérete 4,38 x 4,26 x 0,4 mm, de még mindig képes egy kétmagos 32 bites rendszerprocesszort és egy különálló DSP alrendszer magot magába integrálni, számos testreszabható funkcióval, és továbbra is nagyon alacsony energiafogyasztással (5 mA.) A QCC3046 egy 10 mm-es dinamikus meghajtóhoz kapcsolódik, amelyet a Lypertek 20 Hz-től 20 kHz-ig specifikál, és meghatározza, hogy bár a meghajtót alacsony torzításra hangolták magas hangerő esetén, sokkal inkább hosszabb hallgatásra hangolják, minimális hallgatási fáradtság mellett.

HYBRID ANC & AUTO-AMBIENT™

A hibrid aktív zajszűrés jelentősen csökkenti a hallható külső zaj mennyiségét a nyugodt zenehallgatás érdekében, míg az Ambient mód lehetővé teszi, hogy hallja a körülötte lévő világot a fülhallgató eltávolítása nélkül. Egy lépéssel tovább menvea Lypertek megtervezett és kifejlesztett egyAuto-Ambient™ módot: egy vadonatúj funkció, amely csökkenti a fülhallgató vezérlőivel való interakció szükségességét – automatikusan aktiválja az Ambient módot, amikor leállítja vagy szünetelteti a hanglejátszást. Könnyedén figyelje környezetét, majd folytassa a lejátszást, hogy visszaváltson a kívánt hallgatási módba.

TERVEZÉS

A PurePlay Z5 fülhallgatót a rendkívüli kényelem és a stabilitás szem előtt tartásával tervezték, és ennek további fokozása érdekében aprólékos figyelmet fordítottak a fülillesztékek kiválasztására – ez a létfontosságú kiegészítő, amelyet túl gyakran figyelmen kívül hagynak. A PurePower™, PureSpace™ és PureComfort™ szilikon- és habillesztékek széles választékával, amelyek tökéletes illeszkedést és a lehető legjobb hangzást biztosítják – biztos lehet benne, hogy megtalálja az ideális hallgatási élményt.

LYPERTEK PURECONTROL ANC APP FEAT. LDX™

A Lypertek által kizárólag a PurePlay Z5-höz készített PureControl ANC alkalmazás tartalmaz egy hétsávos hangszínszabályzót a gyári és a felhasználó által definiált előbeállításokkal, valamint például az LDX aktiválást, a zajszűrést és a környezeti hangok aktiválását. Az utolsó két funkció az érintésvezérléssel is aktiválható. Egy dologra kell ügyelnie, hogy a megfelelő,  PureControl ANC verziót töltse le, mert a normál PureControl verzió nem kompatibilis a Z5-tel.
A Z5 DSP hangolási funkcióval rendelkezik, amelyet a Lypertek LDX-nek hív, ami a Lypertek Definition Expander rövidítése, ami egy kis hozzáadott energiát és dinamikus megszólalást ad hozzá az általános hangalakhoz. Ezt a funkciót a letölthető Lypertek alkalmazásban aktiválhatja vagy kikapcsolhatja.

KIVÁLÓ AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY

A PurePlay Z5 akár 7 óra játékidőt kínál (4 óra bekapcsolt ANC mellett) egyetlen töltéssel. Ez könnyen meghosszabbítható akár 35 órára, mivel a fülhallgató menet közben is tölthető a mellékelt töltőtokkal. A maximális kényelem érdekében támogatja a nagy sebességű vezeték nélküli töltést és a gyorstöltést is, amely 2 óra játékidőt biztosít mindössze 15 perces töltéssel.

SPECIFIKÁCIÓK:

JELLEMZŐK:

– Hibrid aktív zajszűrő technológia

– PureControl ANC alkalmazás Android és iOS rendszerhez feat. LDX™ audio, Ambient mód, 7 sávos EQ, teljesen testreszabható érintésvezérlők és még sok más

– A nagy teljesítményű 10 mm-es meghajtók prémium hangzást biztosítanak lenyűgöző hangképpel és erőteljes basszusvezérléssel

– Mindegyik fülhallgatón három mikrofon cVc 8.0 visszhangszűrővel és zajcsökkentéssel a jobb hívásminőség érdekében

– Gondosan hangolt a hosszan tartó hallgatáshoz, fülfáradtság nélkül

– Bluetooth 5.2 SBC, aptX, aptX Adaptive és AAC-val

– A szilikon és habszivacs hegyek széles választéka tökéletes illeszkedést és a lehető legjobb hangélményt biztosít

– Akár 7 óra teljes játékidő egyetlen töltéssel + 28 óra töltőtokkal

– Támogatja a nagy sebességű vezeték nélküli töltést és a gyorstöltést (15 perc töltés = 2 óra lejátszási idő)

– Az IPX4 vízálló kialakítás védelmet nyújt az eső és az izzadság ellen

MŰSZAKI ADATOK

– Meghajtó: 10mm Dinamikus

– Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

– Mikrofonok: három mikrofonos beállítás a hibrid ANC-hez és a cVc 8.0-hoz (tiszta hangrögzítés)

– Bluetooth specifikáció: Bluetooth 5.2

– Támogatott kodekek: aptX/aptX Adaptive/AAC/SBC

– Lejátszási idő (max.): 7 óra kikapcsolt ANC-vel (4 óra bekapcsolt ANC-vel), 35 óra (tokkal)

– Vízállósági szint: IPX4

– Jellemzők: Zenevezérlés, hangerőszabályozás, telefonhívások, hangasszisztens, környezeti üzemmód, Auto-Ambient™, LDX™ audio, 7 sávos EQ dedikált előbeállításokkal, beállítási asszisztens, Find my Earbuds

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post SoundMAGIC E-series fülhallgatók
Next post DDC Interface megértése
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com