TOPPING MX5 – Az igazi mindenes

TOPPING MX5 – Az igazi mindenes

TOPPING MX5 többfunkciós D osztályú integrált erősítő

A Topping márka a gyakorló Hi-Fi-sek körében nem igényel bemutatást. Ők a vezető gyártók a pénztárcabarát, valamint a csúcskategóriás asztali eszközök, köztük a DAC és az erősítő rendszerek terén. A Topping nemrég bejelentette legújabb asztali, többfunkciós DAC/Fejhallgató AMP/Power AMP-jét, bemutatva  a vadonatúj Topping MX5-öt. Az MX5 a széles körben elismert Topping MX3 utódja. Egy prémium ESS Sabre DAC chipet tartalmaz XMOS USB processzorral és egy nagy teljesítményű Qualcomm QCC Bluetooth chippel a nagy felbontású audiojel dekódoláshoz és a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat támogatásához. A Topping NFCA fejhallgató-erősítő áramkört kapott az MX5-, amely akár 1,6 W kimeneti teljesítményt biztosít 32 Ω terhelés mellett. Felszerelték az MX5-öt Infineon Merus D osztályú teljesítményerősítő lapkakészlettel is, amely 70 W tiszta kimeneti teljesítményt biztosít a hangszóróknak 4 Ω terhelés mellett és 10% THD+N, még kiváló minőségű THD+N 1% esetén is 55 W tiszta teljesítményt ad.

Topping MX5 általános jellemzői:

 • Prémium ESS Sabre ES9018Q2C DAC chip.
 • XMOS USB processzor.
 • Merus D osztályú teljesítményerősítő lapkakészlet.
 • NFCA fejhallgató erősítő lapkakészlet.
 • Digitális és analóg bemenet támogatása.
 • A Qualcomm legújabb Bluetooth chipje.
 • Bass & Treble Eq.
 • Kétfokozatú erősítés fejhallgató AMP és Power AMP esetén.
 • Automatikus be/ki.
 • Egyéni beállítású memória.
 • Távirányító.
 • Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik.

Többfunkciós asztali HiFi megoldás egyetlen eszközzel:

A Topping MX5 az egyetlen Hi-Fi eszköz, amelyre szüksége lesz az asztali rendszeréhez. Prémium minőségű ESS Sabre DAC chippel rendelkezik, amelyet egy kiváló minőségű XMOS USB processzor támogat, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású 32 bites/384 kHz PCM-et, valamint a natív DSD256 dekódolást. Egy nagy teljesítményű fejhallgató-erősítő áramkört, valamint egy D osztályú teljesítményerősítő áramkört is tartalmaz. Bármi is legyen a használati eset, fejhallgató vagy hangszóró, a Topping MX5 az Ön számára készült.

Merus D osztályú teljesítményerősítő:

A kifejezetten a HiFi hangsugárzórendszerekhez tervezett MX5 Infineon Menus D osztályú teljesítményerősítőt tartalmaz. 70Wx2 névleges kimeneti teljesítményt ér el 4Ω terhelés mellett (THD+N 10%). Kiváló minőségű THD+N 1% mellett az MX5 akár 55Wx2 tiszta teljesítményt (4Ω) ad le. 8 Ω-os terhelés mellett a Topping MX5 akár 42Wx2 (10% THD+N) és 35Wx2 (1% THD+N) kimenetet is biztosít. Ez elég ahhoz, hogy a hangszórókat táplálja és életre keltse őket.

NFCA fejhallgató AMP áramkör:

Az MX5 optimalizált NFCA fejhallgató-erősítő áramkörrel rendelkezik, amely tiszta és erőteljes kimenetet biztosít rendkívül alacsony zaj- és torzítási besorolással. Akár 1600mW@32Ω terhelés mellett egyaránt jól párosítható a nagy érzékenységű IEM-ekkel és az energiaigényes fejhallgatókkal.

Automatikus be- és kikapcsolás minden bemeneten:

A Topping MX5 számos digitális és analóg be- és kimeneti lehetőséget kínál, beleértve az USB, koaxiális, optikai, Bluetooth, RCA és TRS bemeneti opciókat. Támogatja az automatikus be-/kikapcsolást az összes bemeneti opciónál. Ha érvényes jelet észlel, az MX5 automatikusan bekapcsol. Ha a jel megszűnik, a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol (a kívánt időn belül).

Topping MX5 beépített Eq opció:

A felhasználók beállíthatják a mély és magas frekvenciaszintet az MX5-tel, mivel rendelkezik beépített EQ funkcióval. Mind a magas, mind a mélyhang tartomány -10dB és +10dB között állítható.

Kétszintű erősítési mód:

Az MX5 kétszintű erősítési móddal rendelkezik, amely mind a teljesítményerősítő, mind a fejhallgató erősítő módban állítható. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mind az érzékeny IEM-eket, mind az igényes fejhallgatókat a legjobb minőségben használhassák a készülékkel.

Egyedi beállítások:

Az MX5 két memóriával rendelkezik az egyéni beállítások elmentéséhez. A felhasználók tárolhatják az olyan információkat, mint az aktuális bemenet kiválasztása, a kimenet kiválasztása, a hangerő beállítása, a mély/magas EQ beállításai és az erősítési beállítások. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elmentsék beállításaikat a kapcsolataik alapján.

A TOPPING MX3 és MX5 összehasonlítása:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post S.M.S.L VMV P1 High-End fejhallgató erősítő
Next post TOPPING DX3Pro+ – új dimenzió
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com