S.M.S.L VMV P1 High-End fejhallgató erősítő

S.M.S.L VMV P1 High-End fejhallgató erősítő

Egy High-End fejhallgató erősítő

Az SMSL P1 egy szimmetrikus felépítésű, csúcskategóriás fejhallgató erősítő. A diszkrét komponensekre épülő kimeneti áramköre kiváló teljesítmény elérését teszi lehetővé 0,00019%-os torzítási szint mellett, 120 dB jel-zaj aránnyal vagy 5-ször nagyobb kimeneti áramerősséggel, mint a korábbi fejhallgató-erősítőik.

Kiváló minőségű alkatrészek

Az SMSL  csak kiváló minőségű komponenseket választott annak érdekében, hogy a P1 fejhallgató erősítő kiváló hangteljesítményt és gazdag, dinamikus és pontos hangvisszaadást nyújtsonakár felső kategóriás fejhallgatóknak is.

Teljesen szimmetrikus kialakítás, beépített 4 csatornás erősítők az ultra alacsony áthallási szint érdekében;

A TI csúcskategóriás elektronikus hangerőszabályzó rendszer, amely elkerüli a pot zajt, és folyamatosan ugyanazt a hangerőt tartja a bal és a jobb oldal számára;

Az erősítő áramkör 4 AOP-n alapul, szimmetrikus architektúrában, visszacsatoláskorrekciós áramkörrel. A digitális hangerőszabályozást egy PGA2311U kezeli.

Az előerősítő és a teljesítményerősítő egymástól függetlenül táplálható, elkerülve az alacsony és nagy áramú részek közötti áthallást;

A tápegység egy egyedi Noratel  alacsony zajszintű transzformátort tartalmaz, amely 1,3-szor nagyobb hatásfokot kínál, mint a hagyományos transzformátor. 6 Siemens Epcos csatolókondenzátor, WIMA kondenzátor vagy alacsony zajszintszabályozó lehetővé teszi a szűrést a különböző áramkörökre jellemző elektromos jel továbbítására. Ezenkívül a tápegység áramköre fizikailag el van választva a többi áramkörtől, hogy korlátozza az interferencia hatását.

A fejhallgató erősítő csatlakozói

Az SMSL P1 fejhallgató erősítő egyszerű és hatékony csatlakozást kínál. Az egység hátlapján 2 hagyományos RCA sztereó bemenet és 1 szimmetrikus XLR bemenet található. A kimeneti oldalon az erősítő előlapján egy 4 pólusú szimmetrikus XLR kimenet és egy aszimmetrikus 6,35 mm-es jack kimenet látható.

A P1 fejhallgató erősítő kialakítása

Az SMSL P1 fejhallgató erősítő összes áramköre egy  CNC megmunkálású és eloxált alumínium házba van integrálva. A modern és robusztus erősítő könnyen integrálható HiFi rendszerbe. Stílusos alumínium egységes test, elválasztott tápellátás és rezgési zavaró szigetelés az audio áramkör számára;

A P1 kompakt alumínium távirányítóval érkezik az erősítő egyszerű távoli vezérléséhez.

Technikai sajátosságok

Típus: Szimmetrikus fejhallgató erősítő

Bemenetek: 2x hagyományos sztereó RCA; 1x szimmetrikus XLR

Kimenetek: 1x hagyományos Jack 6,35 mm; 1x szimmetrikus 4 pólusú XLR

Kimeneti teljesítmény (hagyományos): 1,5W @ 32Ω 1W @ 64Ω 600mW @ 150Ω 300mW @ 300Ω 150mW @ 600Ω

Kimeneti teljesítmény (szimmetrikus): 3W @ 32Ω 2W @ 64Ω 1,2W @ 150Ω 800mW @ 300Ω 500mW @ 600Ω

Frekvenciaválasz: 1 Hz – 200 kHz (-3 dB)

THD+N: Hagyományos: 0,00028%; szimmetrikus: 0,00019%

SNR (A-súlyozott): Hagyományos: 117 dB; szimmetrikus: 120 dB

Fogyasztás: 18W

Készenléti fogyasztás: 0,5W

Méretek: 265 mm x 215 mm x 50 mm

Súly: 4 kg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post SIGNATURE – AZ ULTRASONE 2021-ES ÚJDONSÁGAI
Next post TOPPING MX5 – Az igazi mindenes
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com