A30 PRO – TOPPING NFCA fejhallgató erősítő

A30 PRO – TOPPING NFCA fejhallgató erősítő

A Topping A30 Pro a gyártó legújabb, kiváló minőségű fejhallgató-erősítője. Két különböző impedanciájú fejhallgató-kimenettel és három szinten állítható erősítéssel minden típusú fejhallgatóhoz ideális választás. Szimmetrikus erősítő áramköre kiváló teljesítményt nyújt, nagy pontosságot és gazdag hangzást biztosítva.

A csatlakozási oldalon az erősítő szimmetrikus XLR vagy hagyományos RCA bemeneteket kínál. Fejhallgató-kimeneteihez az erősítő hagyományos 6,35 mm-es csatlakozót, valamint 4 tűs XLR és szimmetrikus 4,4 mm-es Pentaconn csatlakozót kínál. Kikapcsolt állapotban két átmenő kimenet is rendelkezésre áll, hagyományos RCA-val vagy két mono 6,35 mm-es szimmetrikus aljzat. Ezek nem előerősítő kimenetek.

A30 PRO NFCA technológia és 10x OPA1656

Az új fejhallgató erősítő kihasználja az új optimalizált NFCA áramkör előnyeit a hihetetlen teljesítmény elérése érdekében. A párhuzamosan csatlakoztatott 10 OPA1656 AOP és az UHGF (Ultra High Gain Feedback) technológia kiváló AC és DC jellemzőket biztosít. Az erősítő nagy árama lehetővé teszi, hogy a fejhallgató-modellek széles skálájával használható legyen. Az olyan mért tulajdonságok, mint a rendkívül alacsony zaj, csupán 0,3 µV, vagy a dinamikus tartomány 145 dB, lehetővé teszik a Topping A30 Pro számára, hogy gazdag, pontos és élénk hangvisszaadást kínáljon.

A kompozit erősítő két vagy több műveleti erősítőből áll, amelyek a teljes hálózat körül negatív visszacsatolású hurokkal vannak összekapcsolva. Az elektronikában évek óta használt kompozitok (más néven beágyazott visszacsatolású erősítők) nagy sávszélességet biztosítanak, növelik a teljesítményt és csökkentik a torzítást. Ennek köszönhető az A30 Pro kategóriájának egyik legmagasabb, 6W/16Ω teljesítménye.

A30 PRO csatlakozók

Az A30-as erősítő széles csatlakozási lehetőséget kínál. Hagyományos RCA-t és szimmetrikus XLR-t találunk a bemeneti oldalon. A kimeneti oldalon találunk hagyományos RCA-t, de szimmetrikus kimenetet is találunk két áthaladó mono 6,35 mm-es aljzaton, valamint három fejhallgató-kimenetet szimmetrikus 4,4 mm-es Pentaconn, szimmetrikus 4 tűs XLR és hagyományos 6,35 mm-es csatlakozóban.

Abban az esetben, ha RCA-t több eszközzel használnak, a GND / LIFT kapcsoló lehetővé teszi a földhurkok által generált zaj megszüntetését. A LIFT helyzet lehetővé teszi, hogy az A30 Pro helyett a csatlakoztatott berendezés földjét használja.

Végül érdekes technológiai megoldás, hogy 250Ω-nál nagyobb impedanciájú fejhallgató használata esetén az A30 Pro A osztályban működik.

Mérések

Frekvencia válasz:

A jel/zaj aránya 50 mv-nál:

Összehasonlítás:

One thought on “0

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post Mikrofon technológia a TWS fülhallgatókban
Next post aptX – A Bluetooth Audio magasabb szintje
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com