SIGNATURE – AZ ULTRASONE 2021-ES ÚJDONSÁGAI

SIGNATURE TECHNOLÓGIA

A Starnberg-tótól nem messze található Gut Raucherbergben működő  ULTRASONE fejhallgató-gyár nemrégiben mutatta be az S-Logic 3-at, amely jól ismert S-Logic technológiájának alapjaiban átdolgozott változata. Ez a technológia az alapját képezi az új, Signature fejhallgatóknak.

A speciális formájú dupla terelőlapok elosztják a hangot közvetlenül a meghajtón, és így még természetesebb, térbeli hangképet biztosítanak. Az S-Logic 3 topológiát először használják három, kifejezetten a professzionális piacra tervezett fejhallgató-modellben: A Signature Natural és a Master professzionális hangstúdiókat és igényes hifi ínyenceket céloz meg, miközben a Pulse inkább klub DJ-k referencia fejhallgatójának készült.

S-Logic 3: A DDF technológia közvetlenül a füléhez juttatja a koncerttermi hangzást

Nemrégiben az ULTRASONE bemutatta díjnyertes S-Logic technológiájának legújabb generációját. A speciálisan kifejlesztett fülhallgató geometriájával az S-Logic koncepció magába integrálja a fülkagylót a hangképben, és célja a valósághű hallgatási élmény lehetővé tétele. Elképesztő térbeliséggel, az összes hangszer tökéletes elhelyezkedésével és lenyűgöző mélységi fokozatossággal. A gyártó szerint az akusztikusok az S-Logic 3-mal még tovább tudták tökéletesíteni az elvet. Egyedülálló uszonyszerű formájuknak köszönhetően az újonnan kifejlesztett Double Deflector Fins (DDF) elosztja a hangot közvetlenül a meghajtókon és még reálisabb hallgatási élményt teremt. Biztosítsa a természetes hanghullám viselkedést a fülhallgatón belül. Az eredmény a szobai reflexiók és egy hangkép hiteles reprodukciója kell, hogy legyen. Először lehetővé teszi az egyes jelek térbeli eloszlásának objektív értékelését, amire korábban csak hangszórókon keresztül volt lehetőség. Az ULTRASONE új Signature sorozata olyan eszközt kíván biztosítani a hangmérnök számára, amely könnyedén képes kezelni az igényes keverési feladatokat.

ULTRASONE SIGNATURE ÚJDONSÁGOK

Három új, professzionális használatra alkalmas fejhallgatóval az ULTRASONE bemutatja S-Logic technológiájának jelentősen továbbfejlesztett változatát. Az S-Logic 3-nak még részletesebb hangzást és térszerűséget kell garantálnia, amely korábban csak kiváló minőségű hangszórókkal volt lehetséges.

Master: A pontos hallgatási referencia

Az ULTRASONE új Signature Master fejhallgatóját a legmagasabb követelményeket támasztó hangstúdiók végső hallgatási referenciájaként tervezték. 40 milliméteres titán mylar membránjával olyan hanghűséget kell nyújtania, mint az ULTRASONE Edition sorozat jól ismert referencia fejhallgatóinak. A zárt ház rendkívül ellenálló műanyagból készül, amelynek a stúdióban történő kemény használatot is könnyedén ki kell állnia. A referencia-fejhallgatók kényelmes fülpárnái, amelyeket kézzel készítettek Németországban, automatikusan alkalmazkodnak a fej formájához, és az új S-Logic 3 technológia célja a különböző hangesemények térbeli eloszlásának pontos ábrázolása. Ugyanakkor az elv lehetővé teszi a hallgatási szint jelentős csökkentését, amely a mágneses sugarak árnyékolására szolgáló ULE technológiával együtt hosszú távon is fenntartható, egészséges munkakörnyezetet biztosít. Az ULTRASONE Signature Master fejhallgatójának valódi aranyozott adattáblája igazi audiofil ínyencségként mutatja meg, amely őrzi a tartós értékeket.

Natural: a legjobb hangzás 

A modern mobil eszközök a zenét a helytől függetlenné teszik, és az ULTRASONE új Signature Natural fejhallgatója ezt különleges módon kívánja figyelembe venni. Rendkívül stabil, zárt műanyag háza könnyen ellenáll még a kemény használatnak, és zavartalan zenei élményt nyújt zajos környezetben is. A Mylar titán membránnak köszönhetően frekvencia-tartománya 40 kHz-ig terjed, így a legfinomabb hangok is közvetlenül megtapasztalhatók. Az ULTRASONE fejlesztőknek állandó kapcsolatban állnak a világ minden tájáról érkező zenészekkel és hangmérnökökkel – a mindössze 32 ohmos impedanciájú Signature Natural-ot az okostelefonok és laptopok fejhallgató-kimenetein is működtetni kell, referenciaminőségeinek elvesztése nélkül – végül is a Signature Natural rendelkezik az úttörő új S-Logic 3 technológiájával is. A valódi fémből készült, ezüst színű tábla kifinomult minőséget áraszt, és ezzel egyidejűleg a professzionális munkaeszköz időtálló gyöngyszemévé teszi.

Pulse: Újragondolt Club-hangzás

A DJ-zés már régóta önálló művészeti forma. Innovatív vállalatként az ULTRASONE bemutatja a Pulse, egy új,  fejhallgatót, amely a vadonatúj S-Logic 3 technológiát használja annak bizonyítására, hogy a zenei klubbokban is elérhetővé válik a referencia minőség. Még akkor is, ha praktikus munkaeszközként azonosítja, a bronz színű fém adattábla minőséget sugall. Valódi ULTRASON – Bajorország szívében, fenntartható anyagokból készült, remek hangminőséget kell, hogy hozzon. amelyet „Aláírásnak” hívnak. Minden szempontból referencia.

Az Ultrasone új, Signature fejhallgatói a nyár végén érhetők el az üzletekben.

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük