SOUNDMAGIC E10

SoundMAGIC E10 – egy sikeres fülhallgató család

A SoundMagic márka egyre több ember fülében cseng ismerősen.

A Shenzhen SoundMAGIC Technology Development Co., LTD 2009-ben Hong Kong-ban, Tony Xu akusztikai tervező mérnöke által alapított vállalat elsősorban fej és fülhallgatók gyártásával foglalkozik, de mellette jelentős kutatásokat és fejlesztéseket is végez. Termékeit jellemzi a harmóniához vezető út és a keleti filozófia összefonódása a modern tervezési elvekkel. Az így született eszközök időtálló, egyedülálló termékek.

A SoundMAGIC E10-es fülhallgatója a világ egyik legsikeresebb fülhallgató modellje.  2010-es megjelenésekor azonnal elnyerte az angol What-Hifi újság – 50 angol font alatti legjobb füllhallgató – kategória díját, amit aztán mai napig, sorozatban hatszor meg tudott védeni.

 

SoundMAGIC E10

SoundMAGIC E10 – egyik legsikeresebb fülhallgató modellje.

 

Ezt a fülhallgatót erőteljes basszus és kiváló zenei részletgazdagság jellemzi. A forgácsolt alumíniumból készült házban egy 10mm-es dinamikus membrán dolgozik, melynek érzékenysége 100dB. A frekvencia átvitel 15Hz-tól 22kHz-ig terjed. A 46 Ohm-os impedancia lehetővé teszi, hogy mobiltelefonokkal, zenelejátszókkal és más hordozható eszközökkel is maximális minőséget nyújtson.

 

A SoundMAGIC E10

A SoundMAGIC E10 forgácsolt alumíniumból készült házában egy 10mm-es dinamikus membrán dolgozik.

 

Mitől lehet sikeres egy fülhallgató? Elsősorban a hangminőségtől, a jó minőségű anyaghasználattól és végül, de nem utolsósorban, hogy képes legyen széles vásárlóréteget megszólítani.

Az E10 család a hangminőség mellett a jól felépített szolgáltatásaival is kimagaslót alkotott.

Egy sikeres készülékre építve választhatunk zenehallgatáshoz, mobiltelefonhoz, külön iPhone készülékhez és akár vezeték nélküli használathoz is fülhallgatót.

 

A zenehallgatós fülhallgató:

A SoundMAGIC E10, mint fentebb említettem egy minőségi anyagokból építkező, megbízható, kiforrott technológiát használó In-Ear fülhallgató. Felépítésére jellemző az 1,2 méteres Twisted Core fonott kábelezés és a 3,5mm-es aranyozott L csatlakozó.

SoundMAGIC E10 kiforrott technológiát használó In-Ear fülhallgató.

SoundMAGIC E10 kiforrott technológiát használó In-Ear fülhallgató.

 

Ajánlott hordozható zene lejátszókhoz, mobiltelefonokhoz, ha nem szempont a Headset funkció.

 

A telefonálós fülhallgató:

A SoundMAGIC E10C fülhallgató az E10 alapjaira épül, kiegészítve Headset funkcióval.

Az E10C változat teljesen platformfüggetlen hangerőszabályzóval is ellátott távirányítót tartalmaz, ami ugyanúgy forgácsolt alumíniumból készül, akárcsak a fülhallgató háza. Sodrott és csavart OFC kábelezése alacsony zajú és különösen tartós. Részletgazdag dinamikus hangzásával, mélyre hatoló erőteljes basszusával messze kiemelkedik a mezőnyből.

SoundMAGIC E10C

SoundMAGIC E10C fülhallgató Headset funkcióval.

A Headset funkció platformfüggetlen, így használhatjuk Android rendszerű telefonhoz, vagy iOS készülékhez is egy speciális adapter segítségével.

Létezik az E10 sorozatnak kifejezetten az iPhone 4 és 5 tulajdonosok számára készült verziója, jellemzője, hogy a kezelőmodult dizájnban hozzá igazították az iPhone 4-5 formavilágához.

A SoundMAGIC E10

A SoundMAGIC E10 sorozatnak kifejezetten az iPhone 4 és 5 tulajdonosok számára készült verziója.

Ez a típus már kevésbé keresett, ami azzal magyarázható, hogy egyre inkább kezdenek eltűnni az iPhon használók köréből a 4-es és az 5-ös készülékek.

 

A vezeték nélküli sportolós fülhallgató.

A modern kor és a divatirányzat követelményeit figyelembe véve elkészült az E10 vezeték nélküli, Bluetooth-os változata E10BT néven, ami a már megszokott, jellegzetes hangképet vezeték nélkül tudja biztosítani. A 24Bit-es konvertálásnak és felskálázásnak köszönhetően a SoundMAGIC E10BT hangja megdöbbentően részletgazdag, a színpadképe meglepően széles – hangja kategóriákkal az árcédulája fölött jár.

Tökéletes eszköz azoknak, akik nem kedvelik a vezetékkel járó kötöttséget, valamint azoknak, akik sportolás közben is igénylik a magas hangminőséget.

A SoundMAGIC E10 vezeték nélküli, Bluetooth-os változata - E10BT

A SoundMAGIC E10 vezeték nélküli, Bluetooth-os változata – E10BT

SoundMAGIC E10BT Bluetooth modul

SoundMAGIC E10BT Bluetooth modul

 

SoundMAGIC E10BT

SoundMAGIC E10BT

 

A sportoláshoz történő használat hasznos kiegészítője a bordázott szilikon fülilleszték.

SoundMAGIC E10BT vezeték nélküli fülhallgató.

SoundMAGIC E10BT vezeték nélküli fülhallgató.

 

Időszerű említeni az E10BT-t, mivel éppen egy éve jelent meg a gyártó kínálatában.

Ennek apropóján most akciós csomagban, egy ajándék Comply Isolation T-400 memóriahabos fülilleszték csomaggal együtt lehet megvásárolni.

SoundMAGIC E10BT egy ajándék Comply Isolation T-400 memóriahabos fülilleszték csomaggal együtt a MuzixGroup kínálatában.

SoundMAGIC E10BT egy ajándék Comply Isolation T-400 memóriahabos fülilleszték csomaggal együtt a MuzixGroup kínálatában.

 

 

 

Magyarországi márkaképviselet:

MuzixGroup Kft.

www.muzix.hu

www.facebook.com/SoundMAGICMagyarország/ 

A termék IDE kattintva érhető el a MUZIX webshopban.

 

 

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük