CF01 az iBasso Bluetooth adaptere MMCX csatlakozóval

CF01 az iBasso Bluetooth adaptere MMCX csatlakozóval

A CF01 az Ibasso egyedülálló vezeték nélküli rendszere, amely bármely MMCX csatlakozós fülhallgatót vezeték nélkülivé képes alakítani.

CF01 technológia

A Qualcomm QCC3020 chipet sok TWS modellben gyakran használják az általa kínált sokoldalúság és teljesítmény, méret tekintetében. Az iBasso CF01-ben található QCC3020 egy Bluetooth 5.0 audio SoC alapú, Kalimba konfigurálható DSP chip, 10 méteres átviteli hatótávolsággal, 2mbps sebességgel rendelkezik. Beépített DSP RAM-ja 80kb, és további 256kb, hogy megbízhatóan kezelje a jelfeldolgozást 120Mhz-en.

Mindezt a technológiát nagyon alacsony energiafogyasztással és jó akkumulátor-hatékonysággal képes ellátni.

CF01 kodek támogatás

Az audio dekódolás 24bit 192 khz sebességre képes, így támogatja az aptX, SBC és AAC kodekeket. Az LDAC vagy az aptX HD kodek nem támogatott, de ez a TWS technológia esetében normális, a bal-jobb hangátvitel és párosítás technikai, valamint az akkumulátor teljesítmény korlátok miatt.

IPX nedvesség elleni védelem

Az Ibasso TWS adapter vízállósági szintje IPX5 besorolású. A vízállósági szintek besorolásánál az 5. szám, azaz ellenáll a két különböző irányból közvetlenül a készülékre irányított nagy teljesítményű vízsugárnak. Futáshoz vagy edzőterembe kívánja használni, ne feledje, hogy ez csak a kezelőszervekre jellemző. Így vegye figyelembe a csatlakoztatott fülhallgatók vízállósági szintjét is.

cVc 8.0 zajcsökkentés

A QCC3020 cVc 8.0 mikrofon zajcsökkentő technológiával rendelkezik. A telefonálás során csökkenti a zavaró külső zajt a mikrofonokban, így érthetőbbé teszi a beszédhangot. Néhány apró lyukat láthat az Ibasso CF01 alján, közvetlenül az aranyozott töltőérintkezők mellett. Itt találhatók a mikrofonok, mindkét oldalon egy.

Specifikációk

A CF01 frekvencia tartománya 20Hz-tól 20 kHz-ig terjed. Ez a Bluetooth technológiát figyelembe véve megfelelő tartományt jelent. A kimeneti teljesítménye 9mW 32Ω-on. Ennek köszönhetően a TWS adapter jól illeszkedik az érzékeny fülmonitorokhoz, mindemellett alacsonyan tartva a torzítási szintet. A jel/zaj arány 98dB.

Akkumulátor

Az Ibasso CB01-ben található elemek mindegyike lítium-polimer akkumulátor. Amellett, hogy a készülék USB-C csatlakozóval rendelkezik, vezeték nélküli töltésre is alkalmas. A gyári specifikáció 4,5 óra üzemidő egy töltéssel. A bölcső 20 óra működéshez elegendő energiát tárol. A teljesen lemerült adaptert 1,5 óra alatt tölti fel.
CF01

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post PAW 6000 – egy új DAP koncepció a PAW Touch árnyékában
Next post Comply AirPods Pro 2.0 memóriahabos fülillesztékek
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com