Audiofly AF100W

Audiofly AF100W egy meggyőző Bluetooth fülhallgató

Az Audiofly 2012 óta tervez és gyárt professzionális színpadi és stúdió felhasználásra is alkalmas fül-, és fejhallgatókat, zenészek, hangmérnökök számára. Egyedi tervezésű Multi-Driver (több meghajtó) és hibrid technológiák teszik lehetővé az egyedülállóan gazdag és részletes megszólalást, színpadképet.

A professzionális vonal mellett egyre fajsúlyosabban van jelen kínálatukban a konzumer modellek. A mai modern igényeknek megfelelően számos Bluetooth fülhallgató is megtalálható a kedvelt modellek között.

A Bluetooth fülhallgatóik közül talán az AF100W a legérdekesebb modell.

 

Audiofly AF100W Bluetooth fülhallgató

AudioFly AF100W Wireless Bluetooth In-Ear Headset

 

A formabontó, professzionális vonalra jellemző kialakítás mellett a belső tartalom is más mint a megszokott.

A speciális műanyagból készült ház alakja a klasszikus fülmonitorok formavilágát idézi, kialakítása segít a mechanikus izolációban. Tökéletes anatómiai illeszkedésének köszönhetően képes a külső zajok nagy százalékát kizárni, ami a műanyag ház könnyű súlyának köszönhetően hosszú hallgatás során sem kellemetlen.

A fülkagylóba simuló kialakítás és a fül körüli kábelelvezetés ideális fülhallgatóvá teszi az AF100W-t bukósisak vagy sapka alatti viseletre.

Az AF100W a tökéletes edzőtárs.

Az AF100W a tökéletes edzőtárs.

A belső kialakítás is különleges, a professzionális hangzásért egy egyedi tervezésű, egy egykamrás, két membrános Microdriver meghajtó felel. Igaz a frekvencia átvitele 20Hz-től 20kHz-ig terjed, de a dinamika, a részletes megszólalás és az ábrázolt színpadkép a professzionális fülhallgatók világát idézik.

Audiofly két membrános technológia.

Audiofly két membrános technológia.

 

A két membrános technológiának köszönhetően precízen hangolható a megszólaltatni kívánt frekvencia tartomány, így kis méret mellett is igazán részletgazdag, dinamikus hangzás érhető el.

Az alkalmazott Bluetooth 4.1 aptX technológia képes akár CD minőségben közvetíteni a zenei anyagot, ezáltal kiváló minőségben hallgathatjuk kedvenc felvételeinket telefonunkról, vagy Bluetooth képes zene lejátszónkról.

A két modulos kialakításnak köszönhetően az AF100W kiegyensúlyozott, kényelmes viseletet eredményez, a fül körüli kábel elrendezésnek köszönhetően nincs kábelzaj, valamint a kábel mozgása nem okoz diszkomfort érzést a fülben.

Audiofly AF100W Bluetooth 4.1 aptX technológiás fülhallgató.

Audiofly AF100WBluetooth 4.1 aptX technológiás fülhallgató.

 

A fülhallgatóhoz csomagoltak egy kemény zippzáras tokot, valamint számos fülillesztéket. A minőségi zenehallgatásra törekvők örömmel fogadják a csomagban található Comply memóriahabos fülillesztékeket, amelyekkel még komfortosabban hallgathatunk zenét.

 

a csomagban található Comply memóriahabos fülillesztékeket, amelyekkel még komfortosabban hallgathatunk zenét.

Az Af100W a csomagolásában található Comply memóriahabos fülillesztékeket, amelyekkel még komfortosabban hallgathatunk zenét.

 

A két membrános Microdriver egyetlen hátránya az, hogy több energia kell a megszólaltatásához, így a Bluetooth egység akkumulátora mintegy 5 óra időt tesz lehetővé zenehallgatásra, igaz 200 óra készenlét mellett. Cserébe kicsit belekóstolhatunk az analógos, barátságos megszólalásával egy másik zenehallgatási irányba.

Az AF100W könnyű kialakításának köszönhetően ideális eszköz szabadtéri sportoláshoz. Kényelmes, könnyű viselet, a szabadtéri használatot elősegíti az iPX4-es vízállósági besorolás és az igénybevételnek ellenálló Cordura bevonatos kábel.

Az Audiofly AF100W egy szerethető, kivételes hangú vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató mindazoknak, akik inkább a minőségi megszólalás irányába akarnak továbblépni.

 

Hivatalos magyarországi márkaképviselet:

MuzixGroup Kft.

www.muzix.hu

A termék a muzix webshopban IDE kattintva érhető el.

 

 

MuzixBlog –  Opus Mastering Quality Sound (MQS) lejátszók a MuzixGroup kínálatában.

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük