Opus Mastering Quality Sound (MQS) lejátszók a MuzixGroup kínálatában.

Opus Mastering Quality Sound (MQS) lejátszók a MuzixGroup kínálatában.

A the bit co. Ltd egy 2004-ben Koreában alakult elektronikai vállalat fő profilja az elektronikai eszközök fejlesztése és gyártása, mint pl.: MP3 lejátszók, professzionális audio termékek, navigációs eszközök és digitális TV-k. A termékek fejlesztésénél szorosan együttműködik a Samsung Electronics mérnökeivel, valamint a KETI (Koreai Elektronikai Technológiai Intézet) szakembereivel.

2015-től belépett a digitális High-End eszközök piacára, saját fejlesztésű nagyfelbontású hordozható Master minőségű lejátszóival.

Az Audio-Opus néven számos elektronika található a kínálatukban, amik a precíz mérnöki tervezésnek és a kimagasló hangminőségnek köszönhetően rengeteg rajongót szereztek világszerte.

A termékek fejlesztése során jelentős szerepet játszanak a hangmérnökök, zenészek és a zenerajongók, akik véleményükkel formálják a lejátszók végleges karakterét.

 

opus
Opus #2 Hi-Res Audio hordozható DAP

 

Opus #2 hordozható DAP

A csúcsmodell kiemelkedő teljesítményt nyújt a natív DSD lejátszás és a 32 bites/384 kHz-es Hi-Res Audio fájlok esetében. A legjobb Sabre 32 (ES9018K2M) Real Dual DAC biztosítja a legtisztább és ragyogó hangminőséget.

Az Opus #2 tartalmazza az összes olyan funkciót, amelyet a modern DAP-okban elterjedt. Úgy tervezték, hogy Ultimate Hi-Res Audio megoldássá váljon, még a leginkább szeszélyes hang kedvelőknek is, a the bit hangmérnökök professzionalizmusával és ügyességével.

 

Audio-Opus#1S
Audio-Opus#1S Hordozható Mastering Quality Sound (MQS) minőségű, nagy felbontású audio lejátszó (DAP)

 

Opus # 1S

Két, a Cirrus Logic által kiadott CS43198 DAC-ot tartalmaz. Mindegyik DAC külön kezeli a bal és a jobb csatornákat, hogy a legjobb hangzást a nagyobb felbontással és szélesebb tágas hangzással érje el. Az Opus # 1s maximalizálja a CS43198 DAC teljesítményének előnyeit, miközben megőrzi a felhasználók által dicsérett audio-opus-sorozatra jellemző brilliáns hangzást.

AudioOpus #3 DAP
Audio-Opus#3 – Hordozható, Mastering Quality Sound (MQS) minőségű, nagy felbontású audio lejátszó (DAP)

 

A the bit létrehozta a legoptimálisabb megoldást minden zene szerelmese számára, hogy valóban hallja úgy, ahogyan a zenészek hallják, mindezt Hi-Res Audio minőségben.
Az Opus # 3 lehetővé teszi, hogy élvezze a kedvenc zenéit a legjobb hangminőségben 24bit/192kHz-ig, felejthetetlen élményt és egyedi hangulatot biztosítva.

Burr-Brown 24bit/192 KHz DAC és X-MOS audio processzor

Az Opus # 3 támogatja a 24 bites / 192 kHz-es kimenetet, és különálló X-MOS chipet használ nagy felbontású hangforrás fájlok lejátszására, mint a DSD64, a DSD128 és a DSD256.

Az Audio-Opus lejátszói tökéletes eszközök mind utazáshoz, mind pedig otthoni forráskészülékként meglévő Hi-Fi rendszerünkhöz.

Magyarországi márkaképviselet:

MuzixGroup Kft.

www.muzix.hu

www.facebook.com/Audio-Opus Magyarorszag/ 

A termékek IDE kattintva érhetőek el a MUZIX webshopban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post Lehet egy Bluetooth kábel szimmetrikus?
Ultrasone-8EX SLogic Next post Az Ultrasone Edition 8EX kézműves gyökerei
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com