Lehet egy Bluetooth kábel szimmetrikus?

Lehet egy Bluetooth kábel szimmetrikus?

A mobil zenehallgatás irányát markánsan meghatározta az, hogy vezetékkel vagy vezeték nélkül akarjuk hallgatni kedvenc felvételeinket. Mindkét iránynak megvannak a hívei. A vezetékes fülhallgatót használók legfőbb érve az, hogy lényegesen jobb minőségű fülhallgatókkal tudják hallgatni kedvenceiket. Itt a minőségileg elérhető maximum a szimmetrikus kábellel ellátott MMCX csatlakozós fülmonitorok világa. Ebben az esetben a forráskészülék valamilyen 2,5mm-es szimmetrikus kimenettel rendelkező DAP (Digital Audio Player), mint például a Lotoo PAW 5000MKII, vagy az audio-opus #1S.

Bluetooth kábelben hívők leginkább a vezeték nélküli szabadságot hozzák fel legfőbb előnynek. Itt azért még a kínálat konzervatívabb, egy-két specialistától eltekintve – mint pl az audiofly AF100W kettős microdrive meghajtóval – szinte csak dinamikus meghajtóval szerelt modelleket találhatunk.

Aki a mindkét technológiát szeretné használni, eddig két teljesen eltérő hangzású fülhallgatót volt kénytelen beszerezni. Egy komolyabb vezetékeset a nagyfelbontású zenék minőségi megszólaltatásáhozt és egy Bluetooth kábeleset sportoláshoz vagy utazáshoz.

Ha van egy nagyon jó fülhallgatónk MMCX csatlakozóval, most lehetőség van Bluetooth fülhallgatóvá alakítani, ami ráadásul szimmetrikusan hajtja meg a kapszulákat.

MMCX csatlakozós, szimmetrikus rendszerű Bluetooth kábel
MMCX csatlakozós, szimmetrikus rendszerű Bluetooth kábel

 

A sokak által kedvelt ProStereo™ elkészítette az MMCX csatlakozós, szimmetrikus rendszerű Bluetooth kábelét.

A kábel nagy előnye, hogy nem kell másik fülhallgatót beszerezni, ha az éppen a használt kedvenc fülhallgatónk MMCX csatlakozós.

 

iTechDynamic ProStereo L5
iTechDynamic ProStereo L5

 

A ProStereo™ L5 Qualcomm 4.1-es verziójú Bluetooth chipje rendelkezik SBC, aptX ® és AAC codecekkel, amelyek lehetővé teszik a hangjelek szinte torzítás mentes  átvitelét, függetlenül attól, hogy a felhasználók az Android®  telefonon vagy iPhone® -on hallgatnak-e dalokat .  A ProStereo ™ L5 páratlan ár-teljesítmény értéket biztosít, melynek köszönhetően a legmagasabb elektromos vezetőképességű, ezüsttel bevont, 4N-os oxigénmentes réz audio kábel teljes mértékben kihasználhatja a fejhallgató belső potenciálját.

A natív szimmetrikus kábeles audio csatlakozó nemcsak kiküszöböli a külső zavarás hatását az audio jelekben, hanem csökkenti a bal és a jobb hangcsatornák között a földi vezeték által okozott kölcsönös interferenciát, ezáltal nagymértékben fokozza a szétválasztást és fokozza a zenei élményt és finom zenei árnyalatok megszólaltatását.

Tiszta és egyenletes hanghívás magas szintű MEMS mikrofonnal, háromgombos vezetékes vezérléssel.

 

MEMS mikrofonnal
A ProStereo L5 magas színvonalú MEMS mikrofonnal rendelkezik.

A legteljesebb vezeték nélküli megoldás, a ProStereo™ L5 magas színvonalú MEMS mikrofonnal rendelkezik, így a hangminőség tisztább és kiemelkedőbb hanghívás esetén. A  Headset három gombos vezérlése lehetővé teszi a zenelejátszás, a hívások és a hanghívás funkciók egyszerű kezelését. Ezenkívül a ProStereo™ L5 beépített akkumulátorának köszönhetően akár 5 órányi vezeték nélküli zenehallgatás és hívás is lehetséges.

Állítsa be a különböző hanghatásokat a beépített EQ-funkcióval.

A ProStereo™ márka egyik jellemzője, hogy különböző megoldásokat kínál a zene élvezetéhez. A ProStereo™ L5 egyszerűsített kialakítását nem szabad alábecsülni, mivel beépített EQ-szabályzóvalrendelkezik, amellyel a felhasználók négy hangzási módot képesek lejátszani: “Normál”, “Bass”, “Jazz” és “Rock” a “Volume +” és az “MFB” gombokat egyszerre történő lenyomásával.

A ProStereo L5 Bluetooth kábel több hangzási módra képes
A ProStereo L5 Bluetooth kábel “Normál”, “Bass”, “Jazz” és “Rock” hangzási mód lejátszására képes.

 

A Bluetooth kábel kifejezetten ajánlott azoknak, akik sportoláshoz is szeretnék kedvenc fülhallgatójukat használni, mivel a ProStereo™ L5 IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll a fröccsenő víznek is.

Amivel hallgattuk és kifejezetten tetszett a hangja, azok az alábbi fülhallgatók voltak:

Oriveti New Primacy, Oriveti Basic, Audiofly AF180, Audiofly AF140, FiiO F9Pro, FiiO F9, FiiO F5, Brainwavz B200

 

Magyarországi márkaképviselet:

MuzixGroup Kft.

www.muzix.hu

www.facebook.com/iTechDynamicMagyarorszag/ 

A termék IDE kattintva érhető el a MUZIX webshopban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

ProStereo H2 LDAC Previous post Samsung Galaxy Note 9 és a hozzá illő fülhallgató
Audio-Opus DAP Next post Opus Mastering Quality Sound (MQS) lejátszók a MuzixGroup kínálatában.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com