Audiofly AF1120 MK2

AF1120 MK2 – Az Audiofly 6 meghajtós fülmonitora

Az Audiofly – mint az AF1120 MK2 fülmonitor gyártója – 2012 óta tervez és gyárt professzionális színpad és stúdió felhasználásra is alkalmas fül-, és fejhallgatókat, zenészek, hangmérnökök számára is alkalmas minőségű, tartós eszközöket

Az Audiofly

Az AF1120 MK2-nél is alkalmazott egyedi tervezésű multi-driver (több meghajtó) és hibrid technológiák teszik lehetővé az egyedülállóan gazdag és részletes megszólalást, színpadképet. A zenészek számára készített eszközeik immáron meghódították a fogyasztók világát is és Ausztráliából, Perth városából elértek a világ valamennyi kontinensére.
A minőségi hangvisszaadásra tervezett termékeinket a tartósságra és az élethű hangzásra való törekvés alapozta meg, így szereztünk elismerést számos zenésztől és előadótól. Az egyedileg, egy-egy hangszertípus megszólaltatására kialakított fülmonitorok tökéletes munkaeszközzé válnak a zenészek számára. legyen az ütős, billentyűs vagy pengetős hangszer, a cél a hanghű visszaadása a zenei anyagnak, így segítva az alkotó folyamatot.

Audiofly AF1120 MK2 konfiguráció

Az Audiofly által alkalmazott hat, egyedileg válogatott és finomhangolt rezgőnyelves meghajtót tartalmaz, kettős mély, közép és magas konfigurációban. Egyedülálló hibrid 3-utas elektronikus / akusztikus keresztváltóval és Butterworth szűrővel.

AF1120 MK2 – Mindent az egyensúlyról és a harmóniáról

Ez a professzionális fülmonitor lehetővé teszi a zene valódi karakterének a tolmácsolását anélkül, hogy egyedi hangzást kölcsönözne. Így ideális minden olyan helyzetben, ahol mindenekelőtt tisztaságra és hanghűségre van szükség. Amatőr vagy professzionális hangmérnökök, audio-rajongók, akik teljes tartományú, semleges karakterű IEM-eket keresnek , valamint a DAC és DAP felhasználók.

AF1120 MK2 – Optimalizált illeszkedés

Minden AF sorozatú fülmonitor kiterjesztett fülfeszültség-mentesítővel rendelkezik a biztonságosabb és optimalizált illeszkedés érdekében. Kombinálva ezt a kábelrögzítővel és kilenc különböző fülilleszték-készlettel (kupola szilikon, háromperemes szilikon és Comply Premium), az AF1120 MK2 a teljesítmény és a hosszú hallgatási kényelem érdekében készült.

Univerzális MMCX csatlakozók

Az Audiofly mostantól az univerzális MMCX csatlakozókkal bővült, így többféle kábelválasztékhoz juthat, beleértve a saját kínálatukban levő pótkábeleket, például a vezeték nélküli Bluetooth adaptert. Ez az új kialakítás a bevágást egy rugórendszerrel is felváltja, hogy a kapszulákat továbbra is az ideális pozícióban tartsa.

Tartósságra tervezve

Az elődhöz hasonlóan az AF1120 MK2 szuper könnyű sodrott kábellel és keményebb alapkábellel rendelkezik, amelyet Cordura® szálas technológiával fonnak. A Cordura® katonai minőségű szöveteket fejleszt az Outdoor termékekben. Rendkívül tartós kábelek a színpadra és az életre az úton.

Tartozékok:

1 készlet fülhallgató

3 készlet szilikon illeszték: 1x S, 1x M, 1x L

3 készlet Dekoni habilleszték: 1x S, 1x M, 1x L

1 készlet Comply habilleszték: T-100

2,5 mm-es szimmetrikus kábel

Kemény védőtok

3,5 mm – 1/4 ”adapter

Kábel rendező

Tisztító eszköz

Repülőgép adapter

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük