Az Ultrasone story. A mestermunkától a lenyűgözőig.

German engineering.

Ki ne ismerné a kifejezést, ami a megbízhatóság és minőségi ipari gyártmányok összefüggését hivatott leírni az egész világon! A német precíziós gyártás és tervezés eredete Bajorországba vezethető vissza a múlt század elejére. Az itt kialakult ipar olyan márkákat adott a világnak, mint például a BMW.

 

ULTRASONE

München mellett jött létre tökéletességet nyughatatlanul kereső német alapító jóvoltából a valós sztereó hangzást és térhatást fejhallgatókon keresztül elérhetővé tenni szándékozó ULTRASONE márka. Immáron több mint 25 éve állítanak elő nagy lelkesedéssel és szenvedéllyel kiváló minőségű fejhallgatókat a Starnbergi-tó mellett Bajorországban. Törekvéseiket siker és elismerés koronázza. Az évek során megváltoztatták a felhasználók véleményét a fejhallgatóról. Funkcionális tárgyból műalkotás és munkaeszköz lett.

 

A fejhallgatók újbóli definiálása.

 

Az első lépésként az innovatív és hatékony megoldásokkal újfajta decentralizált elhelyezésű meghajtókat (hangsugárzó konstrukciókat) alakítottak ki. A széles és mély sztereó kép kialakításának irányában való szakadatlan törekvés hozta létre a szabadalmaztatott, és forradalmian új S-Logic technológiát, amely a térbeli hangjellemzők megteremtéséért felelős.

Az S-Logic logóval jelzett termékek közös jellemzője a valós és kiváló minőségű sztereó hangzás.

 

Ultrasone S-logic technológia

 

A hallás és a fül fiziológiájának alapos tanulmányozásával kialakított szabadalom a hangzás és a térbeli megjelenítés minősége okán számos rajongót szerzett a HiFi, a professzionális stúdiótechnika és a zeneipar berkein belül, mivel a hangzás természetesebb, informatívabb lett, hasonlóan a hagyományos hangsugárzók hallgatásánál tapasztaltakhoz.

Több világhírű és Európa szerte ismert művész, mint Axl Rose a Guns n Roses frontembere és újabban az AC/DC énekese Brian Johnson, vagy a német nyelven (is) rappelő Moses Pelham és a LaBrassBanda is ULTRASONE termékek mellett tette le a voksát. Számos nemzetközi DJ, mint Sara Castro, TAVO vagy Kai Schwarz is nagy megelégedéssel használják az Ultrasone fejhallgatókat.

Egyedülálló kézműves termékek.

Az Ultrasone csúcskategóriás fejhallgatói precíz és szenvedélyes kézműves termékek. Az egyedülálló darabokat az időtlen dizájn és az egyedülálló térbeli hangreprodukció jellemzi. Az Ultrasone volt az első gyártó, aki összekapcsolta a technológiát, az esztétikát, az innovációt és a kézzel készített termékeket.

 

ULTRASONE kézműves termékek

ULTRASONE csúcstechnológia

 

Az eredmény a kiváló minőségű fejhallgatók, amik egyszerre hatnak az érzékszerveinkre.

 

Magyarországi márkaképviselet:

MuzixGroup Kft.

www.muzix.hu

www.facebook.com/UltrasoneMagyarorszag/ 

A termékek IDE kattintva érhetőek el a MUZIX webshopban.

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük