Az RHA Dacamp L1 nyerte a rangos Red Dot Award Product Design 2017 díjat

Az RHA Dacamp L1 nyerte a rangos Red Dot Award Product Design 2017 díjat

A Brit audio specialista RHA Dacamp L1 modellje nyerte el a Red Dot Award Product Design 2017 díját. A világ legnagyobb és legrangosabb design versenyén a DacampL1 fejhallgató erősítőt 54 ország 5500 terméke közül választották ki.

A különleges szakemberek által vezetett független, nemzetközi zsűri értékelésével a Red Dot Award azokat a termékeket díjazza, melyek különleges formatervükkel tűnnek ki a többiek közül.

A több napon keresztül tartó szigorú eljárásban a termékeket több más tulajdonságaik mellett az innováció, a funkcionalitás és a tartósság kritériumai alapján értékelik. Csak a legjobb nevezések kaphatják meg a hőn áhított Red Dot Design elismerést, amelyek minősége minden területen meghaladja a sztenderdet.

Az RHA első nem fülhallgató modellje, a Dacamp L1 hordozható DAC és fejhallgató erősítő 2016 novemberében jelent meg a piacon. Egyedülálló designja ötvözi a klasszikus hifi megjelenést és a nagy felbontású, élethű hangzás reprodukálásának képességét, bárhol és bármikor.

A csatornánként dedikált erősítőknek köszönhetően a Dacamp L1 teljesen szimmetrikus kialakítással rendelkezik, mely a legmagasabb elbontású digitális audio fájlokat is képes feldolgozni. Az egyedülálló konfigurációjú Dual ESS Sabre ES9018K2M DAC chipek és az AB osztályú erősítők a jelinterferencia lehetőségét kizárva precíz, referencia minőségű hangreprodukció megalkotására képesek.

A zavaró interferenciák ellen elektromágneses pajzsként védő, extrudált alumíniumból készült könnyű és tartós burkolat teszi a Dacamp L1– et az asztali és a hordozható zenehallgatás tökéletes eszközévé. A három szintű választható előerősítés (Gain) mellett a Dacamp L1 egyedülálló, 12 fokozatú fizikai vezérlőtárcsás mély-, és magashang csillapítást kínál (-3dB – +9dB) a hangzás egyéni finomhangolásához.

A széleskörű és egyszerű használatra tervezett Dacamp L1 többféle bemenettel és 3,5mm, illetve 4-pines Mini XLR fülhallgató kimenettel rendelkezik. 4000mAh Li-ion akkumulátorával a 12- 600 ohmos fülhallgatókat akár 10 órán át is képes meghajtani, mindemellett egyéb okoseszközök töltésére is alkalmas.

A Dacamp L1 több éven át tartó fejlesztésének célja az volt, hogy sem a hordozhatóság és megjelenés, sem a hangzás tekintetében ne kelljen kompromisszumot kötni. Egy ilyen rangos díj elnyerése csodálatos eredménynek számít” mondta Kyle Hutchison, RHA Product Design vezetője. “Mi az RHA-nál folyamatosan olyan termékek megalkotására törekszünk, melyek mindig jobbat nyújtanak, és a Dacamp L1 a piac legjobb termékei közé emelése igazán nagy megtiszteltetés.

A Dacamp L1 a németországi Essen városában lévő Red Dot Design Museum-ban is kiállításra kerül. A kortárs művészet maga nemében legnagyobb múzeuma a világ minden tájáról érkezett több mint 2000 iránymutató design terméket mutat be.

RHA-Audio weboldal: https://www.rha-audio.com/hu

RHA-Audio facebook: https://www.facebook.com/RHAAudioMagyarorszag/

CL1 DAC CL750 2 Master 2      CL1 x Dacamp 2 Master (transparent)      Dacamp-2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post Brainwavz S1; régi ismerős, új áron
Next post Awei A920BL Vezeték nélküli bluetooth fülhallgató
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com