SoundMAGIC ST30 - Bluetooth 4.2

SoundMAGIC moduláris hibrid sport fülhallgató érdekességek

SoundMAGIC ST30 in-Ear moduláris hibrid sport fülhallgató

SoundMAGIC hibrid, vezetékes és vezeték mentes megoldás egy készülékben. Ezentúl az aktív életmódot folytatóknak sem kell lemondani a minőségi zenehallgatásról és akár a vezeték nélküli eszközök kényelméről sem.

ST30 in-Ear moduláris sport fülhallgató

SoundMAGIC ST30 in-Ear moduláris sport fülhallgató

A sportos életmódot ötvözve a rugalmasan használható korszerű technológiákkal a SoundMAGIC létrehozta az ST30 moduláris sport fülhallgatót. Rugalmas, mivel egyaránt alkalmas utcai és sportolás közbeni használatra, moduláris, mivel egy készülékben kínálja a vezetékes és a vezeték nélküli fejhallgatók tulajdonságait, így alkalmazkodva az igényes felhasználók aktív életmódjához.

SoundMAGIC ST30 moduláris kialakítás

SoundMAGIC ST30 moduláris kialakítás

 

A SoundMAGIC egyedülálló moduláris kábelének kialakítása egyszerű módja a kiváló minőségű Bluetooth-kapcsolat és a nagy felbontású vezetékes hallgatás egyetlen fülhallgatóval való elérésének.

A fejlett Bluetooth modul képes erős és tiszta teljesítményt biztosítani magas hangminőséggel.

SoundMAGIC fejlett Bluetooth modul

SoundMAGIC fejlett Bluetooth modul

Vezetékes üzemmódban az ST30-at erőteljes és lenyűgöző mélyhangzás jellemzi, természetes közép- és részletező magastartománnyal. A fülhallgató háza olyan lapos kialakítású, mely teljesen a fülkagylóba simul.

Az ST30 nagy szilárdságú, robusztus szerkezeti elemei garantálják a hosszú élettartamot.

alumínium és rozsdamentes acél szerkezeti

ST 30-as szerkezeti felépítés

 

A csavarmenetes csatlakozók stabil kapcsolatot és veszteségmentes jelátvitelt biztosítanak, valamint garantálják az iPX4-es minősítést. Az ST30 tömített háza képes ellenállni a pornak, a verejtéknek és a fröccsenő víznek, ami ideális sporteszközzé teszi.

 

ST30 - Bluetooth átvitel

ST30 – Fül körüli kábelvezetéssel, fülbe simuló formai kialakítással

 

Vezeték nélküli, mégis CD minőségű hangteljesítmény

A vezeték nélküli üzemmódban az ST30 fejlett Bluetooth DAC-DSP és adat átvitel révén olyan CD-minőségű hangot képes 16-bites jelekkel létrehozni, amely erős és robosztus basszust, természetes középfrekvenciát és részletes magasfrekvenciákat eredményez. A fejlett Bluetooth 4.2 profilnak köszönhetően egyszerre két készülék csatlakoztatása is lehetséges.

SoundMAGIC ST30 - Bluetooth 4.2

SoundMAGIC ST30 – Bluetooth 4.2

 

Vezetékes hangteljesítmény

Valódi, magas hangminőségű előadás erőteljes és lenyűgöző basszusérzettel, kifinomult és kiegyensúlyozott középkategóriával, sima, tiszta hangzású, magastartománnyal. Az ST30 nagyon jól működik az összes zenei műfajban, de elsősorban a modern, elektronikus zene kedvelőinél válik igazán népszerű fülhallgatóvá.

SoundMAGIC ST30

SoundMAGIC ST30

 

Smartphone kompatibilitás

A SoundMAGIC ST30 beépített távirányítóval és mikrofonjával mind vezetékes, mind vezeték nélküli módban képes zenét vezérelni és hívásokat kezelni az Apple és az Android okostelefonokon.

 

A SoundMAGIC ST80 sport fülhallgató funkciójában megegyezik az ST30-al, csak a magasságban és mélységben is állítható teleszkópos fülakasztó mechanika és a meghajtó kialakításában van lényeges különbség.

Az ST80 teleszkópos – egymásba csúszó-  csöves kialakítású felső fülakasztóval rendelkezik és két tengely mentén teszi lehetővé az állíthatóságot. Így gyakorlatilag bárki számára kényelmesen beállítható. Az extra nagy, 13,5mm-es átmérőjű hangszóró már az infrahang tartományba tartozó 15Hz-es alsó határfrekvenciáig képes a hangok megszólaltatására, míg a magas tartomány 22kHz-el jelentősen az emberi hallástartomány küszöbe felett is képes a felharmonikusok magszólaltatására.

SoundMAGIC ST80 sport fülhallgató

A különleges, teherviselő fülkampós kialakítás előnye, hogy a kábel mozgásából adódó húzóerő nem a fülkapszulánál, hanem a kampónak köszönhetően a fül körül realizálódik, így sokkal komfortosabb viseletet eredményez. A teleszkópos  kialakítás a függőleges irányú, míg a függőleges tengely körül elforduló fémkengyel pedig a vízszintes állíthatóságért felel. Az egyedülálló megoldás strapabíró kialakítást kapott és szövetborítású kábelekkel látták el az éveken keresztül tartó problémamentes üzem érdekében.

SoundMAGIC ST80 - Earbud kialakítás

SoundMAGIC ST80 Hibrid vezetékes /vezeték nélküli kombinált fülhallgató 

 

Műszaki jellemzők

 

ST30

ST80

Meghajtó

9mm-es dinamikus

13,5mm-es NDFeB Dinamikus

Frekvencia átvitel

20Hz – 22kHz

15Hz – 22kHz

Impedancia

12 Ohm (±10%)

16 Ohm (±10%)

Érzékenység

100dB (±3% 1kHz-en)

100dB (±3% 1kHz-en)

Max. teljesítmény

20 mW

20 mW

Kábel

1,2m

1,2m

Mikrofon
Frekvencia átvitel

20Hz – 16kHz

20Hz – 16kHz

Érzékenység

42dB ((±2% 1kHz-en)

42dB ((±2% 1kHz-en)

Bluetooth
Verzió

4.2

4.2

Frekvencia

2,402 – 2,480 GHz

2,402 – 2,480 GHz

Hatótávolság

10m

10m

Zenehallgatási idő

kb.10 óra

kb.10 óra

Beszélgetési idő

kb.8 óra

kb.8 óra

Készenléti idő

200 óra

200 óra

Frekvencia átvitel

20Hz – 22kHz

15Hz – 22kHz

Vízállóság

IPX4

IPX4

Súly

30g

30g

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük