SABBAT TWS fülhallgatók – színes világ

SABBAT TWS fülhallgatók – színes világ

SABBAT TWS fülhallgatók

Az afrikai Impala antilopról mintázott logójú Sabbat márka a legmodernebb kutatási technológiák konzumer felhasználására alakult és a teljesen vezetékmentes technológiák fejlesztésének, gyártásának egyik éllovasa. A teljesen vezetékmentes fülhallgatók esetén az elérhető legkorszerűbb professzionális technológiák alkalmazása mellett nagy hangsúlyt helyeznek a termékek vonzó, egyedi megjelenésére, valamint a kiemelt komfortra.

A márka jellemzője:

Miért a SABBAT? Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgatók. A kategória megjelenésekor számos kompromisszumot kellett kötni annak, aki ezt a technikai megoldást választotta. Rövid akkumulátor üzemidő és gyenge hangzás jellemezte a korai modelleket. Mostanra, hála a folyamatos fejlesztéseknek egyre kiválóbb megoldások születnek és lassan kezdi ledolgozni a középkategóriás vezetékes modellek hangminőségével szembeni hátrányát.

A Sabbat a TWS fülhallgatók fejlesztése során alkalmazott professzionális technológiák alkalmazása mellett nagy hangsúlyt fektet a fülhallgatók vonzó, egyedi megjelenésére és a maximális viselési komfortra.

 

A kínálatukban szereplő, számtalan színvariációban gyártott fülhallgatók két nagy csoportba sorolhatók az alkalmazott technológia alapján.

SABBAT X12 PRO

A Sabbat univerzális, mindennapi használatra szánt fülhallgatója egyszerű megoldást kínál mind az Android, mind az iOS telefonok használói számára.
A kialakítása fülbe illeszkedő Earbud stílusú, így azoknak is kényelmes viselet, akiknek érzékeny a hallójáratuk, így az In-Ear megoldások nem megfelelőek. A precíz illeszkedésnek köszönhetően a fülhallgatók akár sportoláshoz is használhatóak, mivel rendelkeznek IPX3-as nedvesség elleni védelemmel.

A technológia elsősorban az univerzális, egyszerű és megbízható használatot tesz lehetővé.

A korszerű, Bluetooth 5 technológia lényegesen kisebb fogyasztást, stabilabb adatkapcsolatot eredményez. A 60mAh-s akkumulátor egy töltéssel közepes hangerőn 6 óra zenehallgatást tesz lehetővé.

A jelfeldolgozásért felelős Realtek chip remek hangminőséget kínál SBC és AAC kodek támogatással a mindennapi zenehallgatáshoz. Az SBC kodek minden Bluetooth kapcsolattal rendelkező Androidos mobiltelefonban, hordozható lejátszóban vagy televízióban megtalálható. Az AAC kodek az iOS rendszerű telefonok, tabletek szabványos formátuma.

A hangminőség optimalizálásához 14,2mm-es nagyméretű membránnal szerelt dinamikus meghajtókat alkalmaznak. A megszólaló hang a mai kor kívánalmainak maximálisan megfelelő, kellő mélytartománnyal és részletező felbontással rendelkezik.
A 750mAh-s akkumulátorral szerelt tárolóbox USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, így a korszerű telefonok töltőkábelével kényelmesen használható.

SABBATH X / E12 ULTRA

A csoport másik tagja a kétféle kialakításban elérhető X12 ULTRA (Earbud) és az E12 ULTRA (In-Ear) fülhallgató.

Az Ultra sorozat fülhallgatói szintén univerzális, mindennapi használatra készült modellek, de az Android telefonnal rendelkezők magasabb minőségben hallgathatnak zenét a fejlett, Qualcomm QCC3020 3 magos, 32 bites processzornak és az aptX kodeknek köszönhetően. Így a megfelelő minőségű zeneszámokkal széles, realisztikus színpad képet képesek ábrázolni kellő dinamikával.

Természetesen a hagyományos, SBC és AAC kodek itt is elérhető. Sportolásra szintén alkalmas, köszönhetően az IPX 5-ös por és nedvesség elleni védelemnek.

Lényeges eltérés az X és az E modellek között a ház kialakítása és a meghajtó mérete.

Az X12 Ultra Earbud kialakítású, 14,2mm-es dinamikus meghajtóval szerelt modell.

Az E12 Ultra In-Ear kialakítású és 10mm-es dinamikus meghajtóval rendelkezik.

A Bluetooth 5-ös egység és a jelfeldolgozó áramkör mindkét modellnél megegyezik.

Mindkét verzió fölhallgatójában 60mAh-s akkumulátor található, így közepes hangerőn hallgatva szintén 6 óra zenehallgatást tesz lehetővé. A tárolóbox 750mAh-akkumulátorral és már vezetékmentes töltéssel rendelkezik. A tárolt energia 4 teljes töltésre elegendő.
A telefonálás a cVc 8.0-ás mikrofon zajszűrő algoritmusnak köszönhetően még jobb beszédérthetőséget garantál.

Újdonság:

Hamarosan érkezik az új családtag, a SABBAT Vooplay fülhallgató….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Mee Audio MX pro fülmonitor család Previous post MEE Audio MX PRO moduláris fülhallgató család
Next post S-Logic és ULE Ultrasone technológia
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com