Az RHA partnerségi együttműködést indít a Comply™ márkával

A díjnyertes fülhallgató gyártó RHA büszkén jelenti be, hogy márka, illetve a termékszintű együttműködést indít a Comply™ termékeket gyártó Hearing Components vállalattal a kiemelt RHA modellek prémium fülillesztékkel való kiegészítésére vonatkozóan. A High-Res Audio szabvány szerint hitelesített, nagyfelbontású RHA termékeket az RHA 2016 tavaszától Comply™ prémium memóriahabos fülillesztékekkel látja el, beleértve az MA750 és MA750i, illetve a Red Dot Design díjas T10, T10i, T20 és T20i modelleket. A nyolc pár különböző méretű RHA szilikon fülilleszték mellé minden termékhez két pár közepes méretű Comfort Plus WaxGuard™ (TSX-200-as sorozat) fülilleszték kerül.

Örömünkre szolgál, hogy a Hearing Components vállalattal együttműködve különleges Comply™ fülillesztéket kínálhatunk in-ear fülhallgatóink mellé. A különleges minőségű Comply™ fülilleszték tökéletes kiegészítője az RHA High-Res modelljeinek, a termékek együttes használata még különlegesebb zenei élményt nyújt.” – emelte ki Lewis Heath, az RHA termékigazgatója.

Különösen örülünk egy olyan innovatív céggel való együttműködésnek, mint az RHA, és annak, hogy Comply™ termékeinket immáron az RHA termékcsalád részeként kínálhatjuk. Technológiáink rendkívüli módon egészítik ki egymást, vásárlóink is tapasztalni fogják, hogy az így kapott hangélmény mennyire tökéletes.” – hangsúlyozta Steve Trinter, a Hearing Components vállalat Értékesítési és Marketing igazgatója.

A különlegesen magas színvonalú, kényelemükről és zajszigetelő képességükről ismert Comply™ Comfort Plus WaxGuard™ prémium memóriahabos (TSX-200-as sorozat) fülillesztékek 2016 tavaszától jelennek meg a nagyfelbontású High-Res RHA in-ear fülhallgatók kínálatában. Az ergonomikus és szuper-lágy memóriahab fülilleszték WaxGuard™ szűrője kifejezetten úgy került kialakításra, hogy megakadályozza a szennyeződés bejutását a fülhallgatóba.

Comply™ memóriahabos fülillesztékkel rendelkező RHA modellek:
MA750 / MA750i / T10 / T10i / T20 / T20i / T20i Black Edition

RHA Sajtóközlemény

RHA
Az RHA egy angol fülhallgató fejlesztő és gyártó cég. Specialista a saját területén. Legfontosabb küldetése, hogy valósághű hangreprodukciót és tartós minőséget kínáljon. Ezen fő értékek mentén azon dolgozik, hogy a lehető legprecízebb hangzást, a kényelmes viseletet és rendkívüli kialakítási minőséget kínáljon a diszkrét zenehallgatás élményéhez. Minden RHA termék egyesíti a kiváló minőségű anyagok, a mérnöki precizitás és a kiváló hangzás iránti alapvető elkötelezettséget.

Comply™
A kutatás és fejlesztés iránt elkötelezett Hearing Components vállalat a Comply™ márka termékeit az USA Minnesota állambeli St. Paul városában állítja elő. A vállalat, a 3M technológia mellékágaként, a világon elsőként állított elő akusztikus memóriahab fülillesztéket audio-technológiai, katonai, illetve kifejezetten zajos környezetben való használatra.

TOVÁBB A MUZIX WEBSHOPBA

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük