A MuzixGroup továbbra is a Zengő Motorsport támogatója

A Zengő Motorsport támogatása nem idén indult, de nem is tavaly. Viszont idén is folytatódik, amin az a keserédes tény sem változtat, hogy Zengő Zoliék egyik, ha nem a legnagyobb felfedezettje, a többszörös Magyar és Európa-bajnok, világbajnoki 4. helyezett Michelisz Norbi, az ország Norbija, 10 év után elköszönt a Zengő Motorsporttól, és a Honda gyári csapatának, a JAS Motorsportnak a versenyzőjeként folytatja tovább a korábbi világbajnok Robert Huff, és a portugál Tiago Monteiro csapattársaként.

 WTCC - Michelisz_05_resize ZENGO_MUZIX_1

Aztán alig pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír:

“Nincs több találgatás, két autóval indulunk, és ők vezetik a zengős Hondákat! Ficza Feri, mire jogsiért mehetett, addigra hat bajnoki címet húzott be. Mondjuk, a léc magasan volt a családban, édesapja 11-szeres bajnok, igazi old-scool versenyző. Ficza tudja, mire kell hajtani, tavaly a Hungaroringen ETCC futamot nyert, volt is tombolás a nézőtéren, tuti elkíséri egy életre. Nagy Dániel a 17 éve alatt két címet szerzett az RCM Suzuki Kupában, 17 évesen ő is kétszeres bajnok volt, ám ennél is nagyobbat villantott tavaly a Red Bull Ringen, a TCR futamon. Soha nem vezette azt a SEAT-ot, amivel benevezték, és amivel végül a harmadik időt futotta a kvalifikáción, és a legjobb SEAT-os lett. Imádták a versenyzők és az újságírók is.”

És mindkét autón továbbra is ott díszeleg büszke támogatásunk védjegye, amit a Norbi előtt erőlködő versenyzők a visszapillantó tükörben félve rettegtek: a MuzixGroup logo

img_3911 MuzixGroup logo_transparentimg_3916

Április 23-24-én a Hungaroringen folytatódik a 2016. évi FIA Túraautó-világbajnokság. A mogyoródi versenypálya 2011-ben adott otthont először a világbajnoki sorozatnak, így már hatodik alkalommal bizonyíthat a  FIAWTCC legtöbb pilótája, de első alkalommal a Zengő Motorsport fiatal versenyzője, Ficza Ferenc. Nagyon fontos részlet, hogy a tavalyi autóval indul, vagyis az idei fejlesztéseket nem hívták le, leginkább tanuláshoz kell most a technika.

“A célunk, hogy újra elkezdjük, és, hogy újra megcsináljuk! Ígérjük, rajtunk nem fog múlni, azon dolgozunk, hogy ismét csak rólunk szóljanak a hírek. A szurkolóknak az egyik legédesebb szezon lesz az idei.” – hangsúlyozta a Zengő Motorsport

A MuzixGroup, mint a Zengő-Motorsport hivatalos támogatója minden magyarral, Hungaroringre látogatóval és TV előtt szurkolóval együtt szorít a csapatnak és a közös sikereknek! Hajrá Feri, hajrá Zengő-Motorsport!

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Érdekel a téma?
Csatlakozz a beszélgetéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük